Nesze!szer

Antidepresszáns szombatra

2023. június 24.

 

anna_rose_felelem_feny.jpg

 

 

Nem baj, ha félsz, nem baj, ha találsz magadban, elfogadhatatlan, szerethetetlen, számodra is ijesztő, félelmetes tartalmakat. Nem baj, ha úgy érzed, túl sok, ami most zajlik, nem baj, ha rákényszerülsz, hogy mindenki másnak nemet mondj, azért, hogy életedben először, magadat válaszd. Nem baj, ha úgy tudsz szeretni, hogy képes vagy megbocsátani mindenkinek és bárkinek. Nem baj az sem, ha dühös vagy, mert meglátod végre, mi miért van, és megérted, hol adtál helyet és teret megtörténni azoknak a dolgoknak, melyeket most végleg elhagyhatsz. Nem baj, ha az összes hitrendszered megkérdőjeleződik benned és nem baj, ha rájössz, hogy mást szeretsz már, másra vágysz, mint eddig. Nem baj, ha rájössz, hogy már gyerekként is tudtad az utad és 30 év önmunka után még mindig, vagy már megint, ugyanazt érzed annak. Nem baj, ha nincs kedved semmihez csak megtalálni újra önmagad, nem baj, ha megcincált az élet, és nem baj, ha mindezek után felállsz és nevetsz, és megrázod magad. Nem baj, ha tudsz már nem szeretni olyanokat, akik Téged nem táplálnak. És nem baj, ha mindannak ellenére, amik Veled történnek, még mindig szeretsz olyanokat, akik látszólag nem érdemlik meg azt.
Minden máshogy van. Minden fordítva van. Minden, mit odakint láttál valaha, Benned van. Sosem volt másképp. Most azonban választhatsz. Minden van; Legyél Éber, mit választasz. Hallgasd a Szíved, és tisztítsd az elméd. A Csendben és Napfényben most Bölcsesség van.
Anna Rose

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8818152480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása