Nesze!szer

Vidám vasárnap

2023. június 11.

 

 

masok_velemenye.jpg

 

Amikor eljutunk oda, hogy már valóban nem érint meg mások véleménye, nem befolyásolja önmagunkról alkotott valóságunkat, ahogy mások látni vélnek, amikor nem érzünk sértettséget, ha valaki nem annak lát - hisz - gondol, mint amik vagyunk, jó úton vagyunk a gyógyulás útján. A személyünknek pedig sokkal kevesebb jelentősége van, mint amit sokáig hiszünk, és amit sokáig kikérünk magunknak, erre előbb-utóbb mindenki rájön.
Őrizgetni a sértettséget, cipelni olyan terheket, melyek a múltban rosszul estek, nyalogatni a sebeinket, játszani a szegény - ÉN játszmákat stb. nem előrevivő, illetve ezek csak benn tartanak abban a lehúzó energiában, melyekből jó volna minél előbb kikeveredni. Mindig vannak és lesznek is olyanok, akik nem támogatnak, akik félreértik a szándékunkat, akik nem látják bennünk a Fényt, valójában rajtuk keresztül fejlődjük meg, akik - amik vagyunk, legyünk nekik hálásak.
Szántó Brigitta

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr218142590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása