Nesze!szer

Antidepresszáns szombatra

2022. május 07.

 

 

free-people-activewear-2022-013.jpg

 

Addig érezzük börtönben magunkat, míg nem vállaljuk fel valódi érzéseinket - gondolatainkat - tudásunkat - igazságainkat - sugallatainkat, amíg nem merjük a saját életünket, sorsunkat, vállalásainkat élni. Ezekben a napokban ki lehet szabadulni a vélt vagy valós elzártságból - elszigeteltségből, ehhez persze fel kell ismerni, miért zárjuk el önMAGunkat, miért nem merjük megengedni, amire igazán vágyunk, miért nem tudunk kilépni az alvilág kapuján a Fény felé.
Próbáljunk az eddigiekhez képest merőben máshogy reagálni, merjünk váratlan meglepetéseket okozni, épp ez a kulcs, ugyanis kellően bolondnak - merésznek, ha úgy tetszik polgárpukkasztónak kell lenni ahhoz, hogy a saját magunk által épített börtönfalak leomoljanak, ezekben a napokban akár véglegesen ki lehet rúgni a karám oldalát és kiszabadulni az önbüntető elzártságból és programokból.
Szántó Brigitta

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr317825145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása