Nesze!szer

Tudsz unatkozni? A kaktusz megtanít!

2023. május 31.

 

verde_happily_conceptslide.jpg


Nem kérdés, hogy időnként mindenkinek szüksége lenne egy kis digitális detoxra, de mégis mihez kezdjünk net nélkül, ha éppen tényleg semmi dolgunk nincs? Erre ad választ a Verdé legújabb, Happily Offline nevet viselő kaktusza.
A barátok, a család, a munka, a bevásárlás, és még a kedvenc sorozataink is a neten keresztül érnek el minket, így nem csoda, ha nehezen cserélünk le 10 perc online jelenlétet a sokkal kevesebb ingerrel kecsegtető offline percekre. Pedig a rendszeres kikapcsolás a kiegyensúlyozottság alapvető része, már ha tényleg ki tudunk kapcsolni, és egyszerűen csak élvezni a semmittevést. A gond csak az, hogy a maximális fordulatszámon pörgő életünkben semmit sem csinálni sokkal nehezebb, mint bármit a neten - és itt jön a képbe a Verdé a kikapcsolásra buzdító kampányával. Merthogy “unatkozni” igazából hasznos, sőt, még élvezetes is, ha tudjuk, hogyan kell csinálni.

 

verde_happilyo_kaktusz.jpg


Hogy a kikapcsolás közben véletlenül se zavarjon meg semmilyen értesítés vagy felugró chat ablak, egy egészen szokatlan megoldást vetett be a Verdé: offline weboldalt készített, ami úgy lép működésbe, ha lecsatlakozunk a netről. Az offline.verdeshop.hu egy teljes gyűjteménnyel vár minket az unatkozást segítő tippekből, ehhez viszont offline módba kell váltunk. Hogy miért tennénk ilyet? Ha a mentális egyensúlyunk megalapozása nem lenne önmagában elég, jutalmat is kapunk minden egyes offline töltött percért: garantált kedvezményt a Happily Offline kaktusz árából! Nem is rossz ajánlat azért cserébe, hogy semmit se csinálj, ugye? Az unatkozós mesterkurzus persze nem ér véget ennyivel. Ez a kis kaktusz azután is segít lejönni a netről és kikapcsolni, ha beköltözött hozzád - elég odaérinteni a mobilod a kaspójához, és máris megjelenik egy ötlet a képernyőn, hogyan üsd el az
időt internet nélkül, hasznos semmittevéssel.
A Happily Offline-ra érdemes mielőbb lecsapni, hogy kipróbálhasd az édes semmittevést, előtte pedig bezsebelni a lehető legnagyobb kedvezményt rá. Ha készen állsz életed leggyümölcsözőbb unatkozására, irány az offline.verdeshop.hu oldal!
A Verdé egyedi designnal és egyéniséggel ruházza fel a kaktuszokat és pozsgásokat, így nem szimplán szobanövények, hanem olyan stílusos kiegészítői is az enteriőrnek, amik pozitív üzenettel töltik meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3618136094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása