Nesze!szer

Reggeli Nesze

2023. május 08.

 

 

flower_bomb.jpg

 

Semmi nincs megírva, ... Lehetőségek és Döntéseitek vannak, utak, útmutatások, melyek közül választotok, ki éppen mit, és ahogyan szeretne. Vége van az irányítottságnak, éppen ez a lényeg. Isten-ember Maga Dönt. Maga Teremt. Álmodik és Alkot.
Aki nem álmodik, nem is alkot.
A Teremtés Szerelem, ezért Ez a Legnagyobb Erő. A Férfi és a Nő Szövetsége.
Nem a párok fajtája vagy minősége a lényeg. Isteni szinten minden másképp van már. A Szentség, a Tisztaság, a Méltóság, Az Istennő méltó Koronája és az Isten méltó Kardja.
… Igen, jól érted. A Nő vezet, mert az Isteni Bölcsesség Női eredetű. Feminin. Ezzel nincs baja idefent senkinek, hisz a Nő és a Férfi Egy. A Kettő Egy. Ahol szétválasztottság van, ott versenyzés van. Rivalizálás. A tanulási és felismerési folyamat része a Megérkezés, hogy a Kettő Egy.
Amíg verseny van, soha nem lesz kiegyezés.
Anna Rose

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4518117478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása