Nesze!szer

Ünnepelj Ray-Bannel, jó ajándék ez

2022. december 19.

 

rb0840s.jpg


A hangulatunkat még jobban feldobhatjuk a Ray-Ban ikonikus kollekciójával, amely stílusában már egy új generációt képvisel. Összeállt a szupercsapat, hogy elkápráztassa a bulizókat: Mega Wayfarer, Fitted, Mr. Burbank és Elliot – tekerd fel a hangerőt!
A csapat legnagyobb sztárja a 60-as évek rock- és a 80-as évek pop art ikonja, a trendalkotó Wayfarer merészebb profilú, továbbgondolt változata, a Mega Wayfarer. Egy klasszikus átváltozása: környezetbarátabb anyagokból készült, áramvonalasabb, még hangsúlyosabbá teheti viselője személyiségét, hogy a története – amit majd előad a társaságban – még hitelesebb legyen.
Más, de nem kevésbé izgalmas történeteket mesélhetsz a Ray-Ban további ikonikus szemüvegeivel, a Wayfared Fitted, a Mr. Burbank és az Elliot alkalmazkodik a stílusodhoz. A márka új kínálata az árnyalatokkal, átlátszó tónusokkal és a világító teknőstextúrával játszik. A modellek friss, új színekben, a legjobb minőségű Chromace
lencsékkel kaphatóak. Szereted a márkát? Nekem az egyik kedvenc napszemcsóm tőlük van és iiimádom!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5718003562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása