Nesze!szer

Claudia és Tilla a Random legújabb anyagában!

2022. november 14.

 

4_9.jpg

 

Amikor az ember azt mondja képekre: zseniális - na, akkor kb erre gondol. De mondom is a lényeget, miként is született ez a zseni sorozat!

November 30-án rendezik meg a 6. Random Shooting Day kiállítást, ahol eleve minden elárverezett képből jótékonysági szervezetnek, alapítványnak megy. Ráadásul, ez most Már Robi, vagyis a Maar márka 10. évfordulója is.  Robiról azt kell tudni, hogy nagyon, de nagyon sok hírességnek készített már ruhát, öltözéket, adott igazán stílusos megjelenést, többek között Claudiának és Tillának is. Így a Random stáb és Maár Robi barátságának köszönhetően megszületett ez a csodálatos fotóanyag, amely a kiállításon látható és megvásárolható lesz.

Aki teheti, jöjjön el a rendezvényre és támogassa a PAF Pozitív Attitűd Formálás - Az emberibb egészségügyért alapítványt, no meg töltsön időt ezekkel a szuper kreatív emberekkel. Az esemény linkje ITT.

Ime a stáb :
Random Shooting day 223
designer, mood: Róbert Már
styling: Márk Kiss
models: Liptai Claudia , Till Attila
special tnx: Gánti Bauxit Bánya

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3217978090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása