Nesze!szer

Környezetbarát mosogatás, takarítás és az ekcémám is elmúlt!

Visszaválthatóak a Cleanne flakonok!

2022. június 27.

 

 

 

img_20220622_102244_733.jpg

 

Tudom, hogy ezt nem mindenki tudja, de rémületes, hogy mennyi kemikáliát viszünk be a bőrünkön keresztül. A bőr a legnagyobb érzékszervünk és sok-sok betegség, tünet amiatt van, hogy nagyon sok káros anyag jut így a szervezetünkbe. Ennyit az észosztásomról, most jönnék egy megoldással, mert én már jó egy éve a Cleanne tisztítószereit használom, amitől a kezem ekcémája is elmúlt, ami meglehetősen örömteli.

 

kezdocsomag_7_termekkel_fb_carousel_v3.jpg

 


Tudod mennyi műanyag flakon megy a kukába évente?
A Cleanne készített egy mintaszámítást. Amennyiben átlagosan egy család 7 flakon tisztítószert használ 2 havonta, akkor 42 flakon szemetet termel egy évben. Magyarországon a KSH adatai szerint 3 789 909
háztartás van. Így átlagosan 159 176 178 flakon szemetet termel egy háztartás csak tisztítószerből!
Amennyiben ugyanez a család Cleanne-t használ é leadja vagy visszaküldi kiürült Cleanne flakonját, amit ők újratöltenek, akkor 132 646 815 flakon szeméttel kevesebb keletkezik egy év alatt Magyarországon!!! Egy flakont átlagosan 5 évig lehet használni, így összesen 769 351 527 flakonnal kevesebb szemétről beszélünk 5 év alatt! Sokan sokféleképen értelmezik a környezetvédelmet és mindenki más szerint priorizál. Ez a cég úgy gondolta, hogy a legkevesebb szemét, vegyianyag felhasználás akkor termelődik, ha egész egyszerűen nem termelünk szemetet, vagy megfelelő módon újrahasználjuk a meglévő anyagainkat. Ezért a csomagolásmentes boltokba való bekerülés után a packeta.hu-val is megegyeztek, hogy , hogy országosan 800 csomagpont egyikén a felhasználóinknak díjmentes visszáruként visszajuttassák hozzájuk a kiürült Cleanne flakonokat. Mivel a csomagpontokra minden nap mennek a kiszállító autók, így nem termelünk ezzel plusz köröket, nem rovunk a környezetre még terhelést, hanem a visszajövő üres autók helyett érkeznek vissza a Cleanne flakonok. Mivel ez a gondolatmenetük már 4 éve az életük része, ezért  egy országos magyar bolthálózattal, az Ecofamily-vel 2022-ben megvalósulhatott, hogy Magyarországon elsőként a Cleanne kiürült flakon visszagyűjtő boxok kihelyezése. Országosan 54 boltban van lehetőségetek bedobni a kiürült Cleanne flakonokat az erre kijelölt #Cleannezerowaste dobozokba. 

ecofamily_gyujtodoboz_v6_1.jpg

 


Ezek a flakonok azután új életre kelnek és #újratöltött flakonként a flakonok „betétdíját” levonva újra forgalomba kerülnek. Az újrahasznosítás érdekében- akárcsak a szelektív hulladékgyűjtésnél- kérünk minden esetben tiszta kannákat / flakonokat küldj vissza.
Neked csak egy mozdulat! Dobd be kiürült Cleanne flakonodat bármely Ecofamily boltban kihelyezett #Cleannezerowaste dobozba és legyél részere a #zöldforradalomnak!
Köszi, ha te is használod ezt a lehetőséget és vigyázol a környezetünkre! 

Ja, és hogy én mivel takarítok tőlük? A mosogatószert nagyon ajánlom, a vízkőoldó is valami szenzációs az általános padlótisztítóval pedig múlt héten vakartuk a mindent az új iskolában. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4617864031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása