Nesze!szer

Reggeli Nesze

2022. június 20.

 

 

lila_ruha_lelek.jpg

 

Az igazán nehéz helyzeteknek az életünkben ugyan olyan fontos szerepük van, mint a legboldogabb békeidőknek.
Ezek az életszakaszok / megoldandó problémák segítenek kristálytisztává csiszolódni, miközben átégünk a korábbi fájdalmakon, a valósnak vélt hiányosságainkon, hogy végeredményben megtanuljuk és átéljük a teljes elfogadást magunk és mások tekintetében is.
Minden, amit nem voltunk képesek korábban megOLDani, megSZERETNI, ELFOGADNI, az valamilyen formában mindenképp újrateremtődik az életünkben.
Hiszen a célunk EGY - hogy visszataláljunk Lelkünk végtelen birodalmába, ahol mindent és mindenkit a szeretet ölel körül.
Persze ennek folyamatában rengeteg lépést teszünk, olyanokat is, melyek látszólag ellent mondanak ennek - például amikor határokat kell meghúznunk. Mégis, ezek a határok segítenek nemesedni, mikor már én magam vagyok képes nemet mondani egy saját működésemre, és ezáltal nem beengedni a kívülről érkező párját ennek.
Semmi sem jár egyedül, minden "baj" a megoldás lehetőségével együtt érkezik.
Szabó Ádám
ké:pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5717861063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása