Nesze!szer

Reggeli Nesze

2022. május 11.

 

 

sotet_oldal_tisztanlatas.jpg

 

Iszonyatos fájdalommal tölti el az embert, amikor hosszú évek után átlát egy helyzeten. Amikor lehull a lepel, amikor elkezdünk tisztán látni, tisztán érzékelni. Sokszor visszasírjuk a boldog tudatlanság állapotát. Ugyanakkor mégis valami őserő szabadul fel az emberben. Mintha láthatatlan kötelékek szakadnának el, és a szabadság illata megszólítja a Lelket. Ambivalens érzés ez, mert magában hordozza a fájdalmas csalódást, a kihasználtság érzését, és ugyanakkor új térbe tud az ember helyezkedni, ami tiszta, ami könnyed.
Érdekes, mert amikor tisztán látunk, amikor átlátunk helyzeteken, akkor látjuk meg az emberek árnyékkal telített oldalát. A tisztánlátás meghozza a sötétséget… Talán éppen azért, hogy kivezessen minket onnan és megérkezhessünk egy olyan életbe, ahol már nincsenek hatalmi játszmák, ahol nem egymás energiáiból élünk. Ahol képes mindenki a saját Lelkéhez kapcsolódni, ezért nem szükséges a Fényt másoktól elrabolni.
Dömötör Aletta

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr417828281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása