Nesze!szer

Jennifer Lopez simaságának titka: a botox

2022. április 12.

 

 

jennifer_lopez_botox.jpeg

 

 

Végre, végre megjött az első, második, harmadik napsütés és kis erőteljesen hűvös kitérővel megérkezett a tavasz. Mit is teszünk ilyenkor? Elővesszük a lenge kabátokat, eldugjuk a csizmát jó mélyen a garázs mélyére és kiülünk a barátnőnkkel kávézni a teraszra, ha tehetjük. Élünk. 

Nyilván a tavasz velejárója az is, hogy előkerülnek a táskánk aljáról a napszemüvegek, mert ugye nincs új a nap alatt: hunyorogni kezdünk. (És persze az uv-sugárzástól is védjük a szemünket.) Viszont nem mellesleg sajnos a napocskázásnak az is velejárója, hogy hunyorgásba kezdünk.. Nincs ezzel baj, természetes folyamat, viszont a ráncaink pedig szép lassan, mélyülni kezdenek és oda a fiatalos kinézetnek. Jönnek a mély bevésődések a szemöldök között, kenjük persze mindenféle csodakrémmel, de az olyan körülbelül sokszor, mint a ráolvasás. Nem működik. Mert egy mélyebb ráncot nem fog semmi, de semmi feltölteni. Ám nem kell elkeseredni, van azért megoldás. Belülről fontos, hogy a megfelelő vitaminokat vigyük be a szervezetbe, fokozzuk a kollagén termelést is, de kívülről viszont csak a botox lehet az, ami a megfelelő megoldást adja, vagyis olyan kinézetet, ami nem haragos, viszont fiatalos, kipihent - bármilyen napsütésben.
7_1.png
Mit kell tudni a botoxról?
A botoxolás nem változtatja meg az ember kinézetét, csak fiatalosabbá teszi. Néhány másodpercig tart egy szúrás, nincs semmiféle nagy fájdalom. Balatoni szúnyogcsípés -így mondják az illetékesek. A hatása hónapokig széppé, szebbé varázsolja az embert. Simábbá, üdébbé, de ezt látjátok Jennifer Lopez képénél is és más sztárokat is mutatok még.
Nyilván persze, ha esetleg egy picit az ajkait is dúsabbá varázsoltatja valaki a botox mellé, még erőteljesebb a megújulás hatása.  (A szájfeltöltési trendektről ITT írtunk korábban)
1.png
Hogy készülj a botoxra, ha meghozod a döntést?
Dr. Krix Mónikát az Art'N Face Esztétikai Klinika arcesztétáját kérdeztük erről: "Előtte egy héttel nem célszerű tűs vagy hámlasztó kezelésre menni, ami irritálhatja az arcbőrt. Nem tesz jót, ha akkor szurkáljuk arcot - ezt ne felejtsük el. Az is fontos, hogy a páciens a nagy dózisú C-vitamint fogyasztását felejtse el előtte egy héttel és az esetleges véralvadásgátlót is hagyja abba feltétlenül. Illetve, aki jár szoláriumba, ne jöjjön égett arccal botoxoltatni, de az egyébként sem tesz jót az arcbőrnek, szóval a szolizással csak óvatosan."
Mit ne tegyél a botox után?
"3 napig uszoda, sport, szauna nincs, ez aranyszabály minden tűs kezelésnél. A botoxnak 2-3 nap kell, hogy bekössön, addig nem szabad olyat csinálni, amitől elvándorolhat az anyag. Tehát aki botoxoltatott, ne lógassa a fejét sokáig előre, ne hajolgasson, ne most kertészkedjen vagy gyomláljon. Arctörlésnél felfelé irányuljon minden mozdulat az arctisztítási rutinban is. Majd neradírozza az arcát néhány napig - ez fontos.
És akkor az alvásra is figyeljünk. Háton szundítást javaslok két éjszakán át minimum, magasított párnával.. De a kezelés után öt órát ne feküdjön vízszintesbe a páciens, ha kérhetem. Futás 3 nappal a beavatkozás után javallott csak. A hajmosással is ügyeljünk, hisz ez a toxin hőérzékeny. Nyugodtan lehet tisztálkodni, csak a forró vizet ne csorgassunk az arcra. Hámlasztás 2 hét után jöhet, de akkor sem kötelező még, sőt. Amennyiben ezekre ügyelünk, tartósabb lesz a botox hatása is" - mondja Krix Mónika doktornő.
penelope_cruz_botox.jpeg
Mi a helyzet a repüléssel?
Az ember azt gondolja, botoxoltat egy jót és már utazhat is a Bahamákra. "A nemzetközi szakirodalom szerint nem tilos repülni a botox után, de az én tapasztalatom és javallatom inkább az, hogy a nyomásváltozás miatt várjunk 1-2 napot a repkedéssel. A homlok, a mérgesránc és a szemkörnyéki szarkalábak a jóváhagyottak a hivatalos nemzetközi szervezet által, ezeken a területeken nem jár veszéllyel a botox, persze azért ügyelni kell azokra, amiket elmondtam. A többi területen nagyobb a rizikó. Figyeljünk mindig arra, hogy olyan orvost válasszunk, akinek láthatóak a munkái is akár a weblapon, vagy social médiában. Jó szépülést mindenkinek"  Mi pedig köszönjük Krix doktornőnek a tanácsokat és ha van kérdésetek hozzá vagy a botox kérdéskörrel kapcsolatban, nyugodtan írjatok! 
Ps: ebben a hónapban elég jó akció van a témában, katt IDE, ha érdekel.
megan_fox_botox.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1917801439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása