Nesze!szer

 Hailey Bieber és a Vogue Eyewear közös kollekciója megjött!

2022. március 31.

 

 

vo_x_hb_vo5439.jpg

 

A Vogue napszemüvegek és optikai keretek elég közel állnak hozzám, de azt hiszem, ezt nem is kell magyaráznom nektek. Most bizony egy izgalmas kis hírt is hoztam a Luxottica jóvoltából:  Új nagykövetével, a modell és divatikon Hailey Bieberrel kezd új időszámításba a Vogue Eyewear szemüvegmárka. Nézzük meg, mi is ez! 
Az exkluzív kampány elsőként bemutatott modelljei ötvözik a valódi szépséget ahírességek stílusával. A kollekcióban földszínekkel, látványos formákkal és finom fémkeretekkel találkozhatunk. Hailey Bieber spontán és elbűvölő személyisége nyolc különböző karakterű modellen keresztül mutatkozik be. Minden Hailey Bieber X Vogue Eyewear szemüveg szára egyedi aláírással díszített, valamint egy divatos tok is jár hozzájuk.

 


A Vogue Eyewear márka ismert az egyediségéről, és a szemüveg az a kiegészítő, amely a teljes öltözéket fel tudja dobni. A közös munka során olyan modelleket terveztünk, amelyek minden stílushoz illenek” – emelte ki Hailey Bieber. „Igazán különleges számomra ez a kollekció, mert olyan kereteket terveztünk a Vogue Eyewear csapatával, amelyek természetesen viselhetők, ugyanakkor divatosak és élettel telik. Remekül tudtunk együtt dolgozni, és nagyon jól éreztük magunkat a kampány forgatása közben” – tette hozzá a modell.
Készen állsz egy új fejezetre? Let’s Vogue!

További infók a Luxottica oldalán, a szemüvegek insta oldala pedig ITT

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3417794345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása