Nesze!szer

Itt az új és megfizethető otthoni hajkezelés: Revox Plex

2022. március 29.

 

revox_nyito.jpg

 

 

 

A haj mindig központi szerepet játszik egy nő életében. Én most kezdek újra figyelni rá, valahogy most van itt az ideje. Nemrég tudtam meg, hogy az igazán a jó hatóanyagokra koncentráló Revox márka behozza új vonalát, ami a hajápolást érinti. Mit érinti, szinte forradalmasítja! 

A REVOX tulajdonosai szívvel-lélekkel készítették el a hajápolás szerelmeseinek azt a hajmegkötő kezelést, melyet biztonságosan, otthon is használhatnak, hogy hajuk ismét a régi fényében, egészségesen pompázzon a rengeteg káros hőhatás vagy megszámlálhatatlan hajfestés után is. Az új almárka neve REVOX PLEX, melyet a PLEX hajápolási rutinok ihlettek, ami mostanra egy globális trend lett. Az almárka vegán és álltakísérletmentes, hűen a Revox JUST vonalhoz.  Az új termékcsalád eredetileg 7 lépésből áll, melyet egymás után kell használni a tökéletes eredmény érdekében. A 7 lépésből azonban az első 2 kizárólag szalonhasználatra lett kifejlesztve, így egyelőre kiskereskedelmi forgalomban még nem elérhető. Egymással összhangban dolgozó lépések
biztosítják a haj nedvesség - és fehérjetartalmának megfelelő egyensúlyát a haj egészségének helyreállítása, védelme és megőrzése érdekében.

Természetes összetevők professzionális készítményekhez: Vegán olajok és vajak, melyek segítenek helyreállítani a haj erejét és fényét. Az erős hajnak hidratálása és táplálásra van szüksége. Ami a természet ajándékait illeti, a készítményeinket számos hajszerkezet helyreállító összetevővel gazdagítottuk. Az Omega-3, Omega-6, és Omega-9 zsírsavak csak úgy, mint számos vitamin és fitonutriens, a magokból és diófélékből származó hidegen sajtolt olajok széles körben híresek arról, hogy a haj számára előnyösek.

 Hatásaik között szerepel: a mélyhidratálás és táplálás, az antioxidáns védelem, a pótlólagos fehérjevesztés, no meg a hajnövekedés és a hajhullás kontrollálása. Segítenek újjáépíteni és helyreállítani a hajat, behatolnak a hajszerkezetbe a mélyreható hatás érdekében. Védenek az UV-károsodástól, a hőtől és más környezeti és mechanikai agresszív tényezőktől is. Intenzíven táplálják a hajat, és kisimítják a kutikula sejteket a haj megerősödése és kondicionálása érdekében.

 

Brutálisan jól felépített az egész és ami szerintem a legjobb, hogy otthon tudod használni ezt az egészet és hát szalon kényeztetés, azt kell mondjam. Tele hatóanyagokkal és jó árral! Nagyon sok problémára megtalálod a megoldást, újra élet költözik a hajadba, már, ha neked is az a problémád, mint nekem, hogy olyan kis élettelen akármi van a fejed tetején....D

További infókat ITT találsz. 

 

 

 

revox_megerkezett.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1717790092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása