Nesze!szer

Légy igazán jó arcbőrben tavaszra!

Az esztétikai bőrszépítés gyorsan és hatékonyan segít!

2022. március 24.

 

 

beauty_face.jpg
Tudjátok, van egy kedvenc témám. Nem tudok elégszer mesélni nektek róla. Ez pedig nem más, mint a kollagén. Ez ugyanis a szervezetünk legfontosabb és legnagyobb mértékben előforduló, nagy teherbírású rostos fehérjéje. A csontokban, a porcokban, az inakban, a szalagokban és még az emésztőrendszerben és hát ami nekünk igazán fontos: a bőrben is ott van. 
A kollagén egyfajta ragasztóként működik a testben, maga a görög kolla szóból ered, ami ragasztót jelent. Mondom ezt már és amennyiben neked sem túl erős a görögöd. Elsődleges fontosságú a bőr rugalmasságában, az öregedési folyamatok lassításában. Egyébként 19 féle aminosavat tartalmaz, esszenciálisakat és nem esszenciálisakat egyaránt. 
Ezt ugye a szervezet állítja elő, ám sajnos, az előállítás folyamata lassul az évek során. Így nincs mese, nekünk kell beavatkoznunk. Vannak erre mindenféle szuper táplálékkiegészítők, én is írtam már nektek többször ajánlva ezt-azt és most is tesztelek valamit. Ám az esztétikai szépségápolás is bővelkedik már olyan eljárásokban, kezelésekben, amelyekkel mintegy
felébreszthetjük a bőrünket, hogy búcsút inthessünk a fakó és rugalmatlan arcnak, helyébe pedig kapjunk egy ragyogó bőrképet. Nem is olyan régen részt vettem egy nyílt napon az Art'nFace esztétikai klinikán, ahol az első sorból nézhettem meg sok-sok kezelést. Az egyik kedvencem a Vivace lett, amit még soha nem láttam ilyen közelről. Ez tulajdonképpen egy mikorotűs eljárás, tehát szurkodnak befelé. De, amint láttam, hisz élőben mutatták, nem fájt a páciensnek. Az IPL technológiát és a dermarollert ötvözi tulajdonképpen. 36 tű egyszerre hatol a bőr mélyére, a tű pedig gyakorlatilag, vagy tűk hőt adnak le. Nyilván kipirosodik az arc, de számomra meglepően kész volt az egész. A legtöbben azért veszik igénybe ezt, mert aknés a bőrűk és túl tág a pórusuk vagy fokozni szeretnék a saját kollagéntermelésüket. Ez ugyanis összezárja a pórusokat és fokozza a vágyott fehérje előállítását. Ici-pici mikrosebek keletkeznek, a bőrfelszín sokkal szebb lesz, a hő miatt pedig a kollagénrostok tömörebbé válnak. Jóval feszesebbé válik a bőr, az egészen biztos, ezt a saját szememmel láttam, sőt. És ami örömteli még, hogy a ráncok is kevéssé lesznek látványosak. A beavatkozás után fontos, hogy egy napig ne fussál-jógázzál-sportoljál és ezt sem szabad túlzásba vinni, havi egy bőven elég. De viszont az kell is. Ha kipróbálod, imádni fogod utána az eredményt.
image2_1.jpeg
Érdemes olyan helyre menned, ahol előtte HydraBeauty kezelést is kapsz, mert csak a teljesen tiszta bőrfelületen érdemes igazán a Vivacét csinálni, jóval szebb lesz az eredmény és hát fontos, hogy a megtisztított pórusokat zárjuk be. A fiatalosabb külsőnek alapja ez is!Száz szónak is egy a vége, ha felfrissítenéd a bőrödet most tavaszra, akkor a Vivace igen jó megoldás lehet erre, mert belülről serkenti a szervezeted kollagéntermelését.
image1_1.jpeg
Plusz Nesze!szer tipp:
Bio szálbehúzás. Ez is egy olyan módszer, amivel a saját kollagén termelésedet serkentheted. Úgy képzeld el az egészet, mintha hajszálnál is vékonyabb szálakat húznának be az arcodba. A doktornő felrajzolja, hol is  lehet optimális ez és esetenként akár 20-80 kicsi kis segítőt rak be oda. Ők pedig dolgozni kezdenek. 6-8 hét kell hozzá, hogy látszódjon is a változás. A szálak maguktól felszívódnak, szóval no para, semmi nem marad, csak  a kollagénnel telt bőr. Én magam csak azért próbáltam ki egy-egy szállal, hogy lássam, hogy is működik ez. És képzeljétek, elfelejtettem, hogy volt nekem ilyen. Csak az elkészült képeken láttam, hogy de furi, az orcám olyan kis szép, almácskás lett. Nem tudtam, mitől. Aztán rájöttem, jé, a szálbehúzás volt az. És csak egy-egy szál lett behúzva, szóval egészen biztos, hogy egy 50 csodára képes. 
 Légy jó bőrben tavaszra! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4817788368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása