Nesze!szer

Reggeli Nesze

2022. március 02.

 

az_elet_mestere.jpg

Az élet mesterévé és szabaddá, akkor válhatsz, ha felülemelkedsz a rád ható hatások alól. Akkor, amikor megérzed, vagy még inkább valamiféle tiszta látással meglátod, hogy mennyire felesleges önmagadon kívül bárkit és bármit követned. Bárki, aki a saját elképzelését kinyilatkoztatásként eszközöli, a szabadság és a szeretet ellensége. A szeretet vagy a rend, jólét, összetartozás nevében eszközölt kijelentések és intézkedések sem az egyén szabadságát szolgálják.
Lényegében, ha érett emberré válsz az érzelmeidet és gondolataidat az igazság felé fordítva, rájössz, hogy nincs szükséged arra, hogy bárkit vagy bármit kövess, önmagadon kívül. Nincs szükséged arra, hogy egy közösségi hit vagy eszme mellett elköteleződj, hogy hagyd, hogy mások félelmei hassanak rád, hogy átvedd a véleményüket és befolyás alá kerülj.
Barna Berni

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3517768474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása