Nesze!szer

Reggeli Nesze

2021. november 30.

 

elerendo_cel_anyaseb.jpg

 

Ha van elérendő célom, akkor követem, amíg elérem. Megyek utána addig, amíg ott nem vagyok, ahol lenni akarok. Ráadásul, ehhez igenis kipróbálok olyan dolgokat is, amik iránt addig talán ellenkeztem, vagy kapcsolódok olyan személyekkel, akikkel addig ellenérzetem volt - pontosan azért, mert tudom, hogy a komfortzónában maradás nem old meg semmit! Ha viszont elhagyom a komfortzónámat és tágítom a terem, akkor rátalálok azokra a megoldásokra, amelyekre addig nem!
Amit még látok ezekben a helyzetekben, az az, hogy mindennel foglalkozunk (mint oldási téma), csak éppen a lényeggel nem. A spirituális ember ugyanúgy menekül (nem tudatosan) önmaga elől... így éppen arra lenne érdemes ránézni, amit távol akar tartani. Ez pedig legtöbbször a szülőkkel való viszony, anya és apa! Pontosan az, ami a legközelebb van.
Zentai Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9616767164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása