Nesze!szer

Reggeli Nesze

2023. június 28.

 

044cfa80ad138eeb03653d74bd57dfad.jpg

 

Kétféle ember van: az egyik, aki meglátja az elakadásaidat és elzárkózik, téged kiált ki hibásnak, megítél és ellened fordul. A másik, aki meglátja az elakadásaidat és kézen fog, aki azt mondja: gyere, segítek! Nem vezetlek - kísérlek az úton! Meg tudod csinálni! Hiszek benned! Nem számít, mi volt, nem baj, hogy ez van, mert szeretlek és együtt megoldjuk!
Mert elakadása mindenkinek van. Nincs kivétel. Minél többet tanulunk és tudunk, annál tisztábban látjuk a sajátjainkat... és minél tisztábban látjuk, annál alázatosabbak vagyunk másokkal.
Mert önmagunkat látjuk meg egymás tükrében... és minél jobban elfogadjuk saját gyengeségeinket és esendőségünket, annál jobban elfogadjuk és megértjük a másikét is...
Zentai Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2018153854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása