Nesze!szer

Reggeli Nesze

2021. szeptember 08.

 

 

 

botos_orsolya_fajdalom.jpg

Gyakran a spirituális ismereteket, technikákat is arra használjuk, hogy elmeneküljünk attól, ami végső soron nem megúszható. A szembenézéstől. Attól, hogy merjük érezni a fájdalmat, hogy megadjuk magunkat annak, ami van,
ami voltaképpen a gyógyulásunk kulcsa.
Nemcsak az a menekülés, ha nem gondolunk rá, nem beszélünk róla, hanem az is, ha gondolkodunk róla, ha beszélünk róla, anélkül, hogy egyszerűen csak csendben jelen tudnánk lenni a fájdalmunknak. Amikor végre igazán szívből át tudjuk ölelni, el tudjuk fogadni, anélkül, hogy sajnálnánk magunkat érte, hogy panaszkodnánk miatta, vagy meg akarnánk érteni, magyarázni, rendszerbe akarnánk foglalni, akkor elkezdődhet a gyógyulás. Akkor az árnyak elkezdenek feloldódni a fényben.
Botos Orsolya
kép: pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4216682172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása