Nesze!szer

Rachel-fazon újragondolva

2021. július 19.

 

 rachel-fazon.png


Természetesen nem csupán a ruhák, de a frizurák is lázban tartották a nézőket a Jóbarátokkal kapcsolatokban-  a rétegezett vágás pedig berobbant a köztudatba. A sorozat indulása után nem sokkal már szinte mindenki a körkefével beszárított hajviseletet kérte, a fodrászok emiatt manapság is tudják, mit jelent, ha valaki csak ennyit mond: Rachel-fazont kérek.
Az ikonikus hajviselet népszerűsége most ismét az egekben, és egyre többen kérik a fodrásztól a Rachel-fazon lépcsőzetesen vágott tincseit, amelyet a fodrászok tupírral és körkefés beszárítással fésülnek a helyükre.
A modern frizurában szintén megjelennek az eltérő hosszúságú rétegek, csakhogy ezúttal nincs éles váltás, és a fodrász inkább csak az arcot keretező tincseket vágja. Az így kapott finom átmenetek mégis dús, tömött hajtextúrát adnak kölcsönöznek viselőjének, ami optikailag sokkal sűrűbb látszatot kelt. A Rachel-frizura elkészítése egyszerűbb, mint amilyennek tűnik. Szinte bármilyen hosszúságúhajból megformázható, még hosszabb tincsekkel is. Utóbbi esetén a hajvégek szép, hullámos ívet kapnak, miközben a frizura többi része sokkal tömöttebb hatást kelt. Az alábbi videóból te is könnyedén elsajátíthatod a helyes szárítási technikát.

Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5916631760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása