Nesze!szer

Hello Buda! - már nagyon hiányoztál nekünk!

2021. június 30.

 

20210624_112043.jpg

 

Hiánypótló, zseniális, szuper. Ezeket a jelzőket tudnám használni az új budai helyre, közösségi térre: a Hello Buda Fesh Marketre - itt konzumálok éppen a fenti képen. Ez tulajdonképpen egy gasztro udvar, élményközpont és piac is egyben. Reggeltől estig működik, a legjobb éttermek, a legszuperebb bárok és sok minden még. a Törökvész úton.  Ja, ha este kiülsz, annál jobb feeling nincs is, csak mondom. Gyomor és torok nem marad szárazon. 

 



hellobuda_sajtoesemeny_nagy_023.jpgA gasztronómiai élvezeteket a megszokottnál is komplexebb formában kóstolhatjuk végig a Hello Buda Fresh Market gasztro udvarában. Buda legújabb közösségi és gasztronómiai helyén bevásárolhatunk, népszerűbbnél népszerűbb streetfood kínálatból válogathatunk ebédre vagy vacsorára és még a kora esti baráti koccintást is
bármikor tető alá hozhatjuk. A Hello Buda megálmodói és tulajdonosi köre a Pasarét Bisztrónak, Zingnek, a Street Food Karaván Budapestnek köszönhetően minden szakmai tudást és tapasztalatot az új gasztro udvarban egyesített.

hellobuda_sajtoesemeny_nagy_060.jpg


A hét minden napján válogathatunk a prémium minőségű szolgáltatások és streetfoodok közül a magyar öko farm csirkés, Crunchy, a Steak Sense, a The Fishmonger tengeri halas falatozója (nagy hódolója vagyok), a japán vonalat erősítő Wafu (iiisteni!), az újdonsült fagyimennyország a Cloud9 (írtam már nektek róla, a belvárosban nyitottak tavaly), az Újlipótvárosból már jól ismert Három Tarka Macska pékség, a Hússzabóság, a Hello Bar valamint a Fresh Corner és a külön egységet alkotó DELI 4U üzlet kínálatából.

hellobuda_sajtoesemeny_nagy_045_1.jpg


A Hello Buda Fresh Market prémium szolgáltatásait a hétvégi tematikus piacok teszik még teljesebbé. A gasztro udvar minden szombaton 8.00 és 14.00 között a FINOM PLACC támogatásával a kistérségi termelőknek adja át a terepet, akik minőségi, kézműves termékek széles kínálatával várják a látogatókat. Szombatonként itt mindent
megtalálhatunk: házi tejtermékekek (tej, túró, natúr és ízesített sajtok), kolbászok, szalonnák, savanyúságok, frissen préselt gyümölcslevek, illatos pékáruk, lekvárok, fűszerek, csokoládék, dió, friss tojás és virág. Kéthetente péntek délutánonként a DIVAT PLACC-é a főszerep, ahol divat és design közösségi vásár keretében hazai
kézművesek alkotásaiból is válogathatunk. Divat és ékszertervezők, valamint a legérdekesebb, legegyedibb kivitelezők kapnak itt helyet, emellett pedig gardróbvásárt is rendeznek, ahol jó minőségű használt darabok cserélhetnek gazdát. Havonta egyszer az EB OVO Közhasznú Egyesülettel összefogva, az EB OVO PLACC keretén belül kutya tematikus közösségépítő rendezvények workshopok, kézműves vásárok várják az érdeklődőket. A piacok mellett gyerekprogramokkal, kertmozival, rooftop jógával, télen pedig korcsolyapályával és karácsonyivásárral készülnek a szervezők. A Hello Buda kínálatáról, gasztronómiai és egyéb közösségi eseményeiről a hellobuda.hu oldalon találtok infót. Wuff!

hellobuda_ebovo_piac_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4616607356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása