Nesze!szer

Ezeket a napszemüvegeket hordjuk idén nyáron

2021. június 28.

 

 

luxottica.jpg

 

A napszemüveg nekem az életem része. Nagyon fényérzékeny vagyok, szóval nálam télen is mindig van... nyáron meg. Hát, akkor meg a sarokig nem megyek valamelyik kedvencem nélkül. Nemrég a Luxotticánál jártam, ahol egy szuper rendezvény keretein belül mutatták meg nekünk és mesélték el, mi is az öt legfontosabb trend idén. Et voila, most mondom is! 

0ea4162_58868e_030a.jpg

 

Modern stílus innovatív anyagokkal (Giorgio Armani, Prada, Emporio Armani)
A Luxottica futurisztikus vonalvezetése és korszerű formatervezése meghatározó szerepet
játszik a 2021-es trendekben. Az innovatív anyagok használatával a vállalat nem köt kompromisszumot a szépség és stílus tekintetében: a modellek a már jól ismert minőségben és megjelenéssel elérhetőek, míg az előállítás folyamata megváltozik. A szemüvegkeretek az ipari hulladékok hasznosítása és az azt követő újradarálási
folyamat során előállított 100%-ban újrahasznosított anyagokból készülnek, míg a lencséket bioalapú anyagokból
vagy tiszta kristályból állítják elő. A csomagolás a dobozoktól a kartonokig olyan anyagok felhasználásával készül, mint az újrahasznosított poliészter és papír.

 

0va4091_501714_030a.jpg

A hetvenes évek csillogása (Versace, Valentino, Vogue Eyewear)
Ez az én trendem idén, azt kell mondjam. A hetvenes éveket idéző modellek a pazar stílust, a fényűző életmódot és az alkalmi sikket foglalják keretbe. A kortárs formákkal és modern részletekkel a márkák újraértelmezik védjegyeiket, az eltúlzott geometriai formák pedig merész megjelenést biztosítanak. Az időtlen elegancia mellett megjelennek a közel sem hétköznapi részletek: a pillangókra emlékeztető formák, a háromdimenziós logók vagy például a félholdat idéző alak is. A 2021-es trendekben megjelennek a láncok, amelyek vékony vagy vastagabb, markáns verziókban is
megtalálhatóak.

0pr_16ws_08q08i_030a.jpg

A klasszikus geometria (Prada, Bvlgari, Ray-Ban)
A letisztult vonalvezetés és az egyszerű geometriai formák is feltűnnek a 2021-es modelleknél. Megismerkedhetünk a merész, szögletes formákkal és a lekerekített változatukkal, valamint a visszatérő hexagonal és octagonal modellekkel is. A mélyen ívelt szárvégek egyedi stílust kölcsönöznek viselőjüknek, a domináns irány pedig a lineáris geometria és az élénk árnyalatok alkalmazása.

 

0ve2233_1472c8_030a_1.jpg

Athleisure (Oakley, Prada Linea Rossa, Versace) A sportosan lezser stílus a dinamikus formákat vonultatja fel. A modellek központi eleme az aktív életmód és a mozgás, amely avantgárd részletekkel és kortárs eleganciával párosul. A praktikus design kiemelkedő teljesítményhez lett tervezve, a kényelmet szem előtt tartva. A vibrálószínek mellett megjelennek a neoprénből és bőrből készült szíjak is.

0dg6141_328311_030a.jpg

 

Pantone: Az év színei (Dolce&Gabbana, Persol, Emporio Armani)
A Pantone Intézet 2021-es színei a napszemüvegtrendekben is megjelentek. Az én nagy örömömre. A
nyugtató szürkeárnyalat (Ultimate Gray) és a világos napsárga (Illuminating) az erőt és a reményt szimbolizálja. Míg a szürke modellek szolid, univerzális megjelenést biztosítanak, a sárgák napfényt és jókedvet csempésznek a mindennapokba. A karakteres formáknak és a geometriai elemeknek köszönhetően minden tekintet a viselőre szegeződik.

Szóval, ti miben néztek nagyot idén? 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1616607406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása