Nesze!szer

Illóolajok: ha már nem bírod!

2021. március 09.

 

herba_citrom.jpg

 

Azt hiszem, felesleges leírnom, milyen helyzetben is vagyunk. Ki a gyerekkel otthon épp a zoomot bűvöli, ki a hatszázadik kivágós játékkal szenved, ki pedig home office-ban próbál teljesíteni, miközben ezer más teendő lenne még. Nehéz helyzet elé vagyunk állítva, nem is kérdéses és a saját középpontunkhoz nem könnyű visszatalálni a nap folyamán mindig. Az illóolajak hathatós segítséget adhatnak, hisz nyugtató erejük is lehet, de akár fel is turbózhatják a koncentrációnkat. Természetesen nem mindegy, milyen olajat használunk, én a Herba Therapy bevizsgált és szakértők által forgalmazott olajait párologtatom itthon. Mind bevizsgált és magas minőségű. Most jöhetnek a tippek?
Lankadó figyelem esetén párologtass citrom illóolajat - amennyiben nincs 6 év alatti gyermek otthon, mehet mellé egy kis fahéj is, nagyon jó a fertőtlenítő hatása.
Fáradt édesanyák kedvét az édesnarancs és vagy kukeba olaja hozhatja vissza.
A családi fészek harmonizáláshoz pedig grapefruitot javaslok.
Esetleges fejfájásra: két csepp borsmenta és két csepp levendula a halántékra csodákat tehet.
Kitartást mindenkinek, vessétek be az illóolajak csodálatos hatását, most nagy szükség van rá! 
ht_olajak.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9716455164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása