Nesze!szer

Vidám vasárnap

2021. február 28.

 

minden_vagyad.jpg

Hunyd be a szemed, és képzeld el, hogy mától minden másként lesz. Amit szeretnél, amire vágysz, egy szempillantás alatt megvalósul.

Nincs stressz, idegeskedés, hiszen tudod, hogy minden egy isteni terv alapján működik. A megtapasztalnivalókat Te határoztad meg, mielőtt megszülettél, és tisztában vagy azzal, hogy minden esemény egy ajándékdobozna csomagolt lecke csupán. Így semmi más dolgod nincs, mint megoldani a helyzetet, méghozzá úgy, hogy levonod a tanulságot, megbocsátasz önmagadnak és azoknak, akik a történeted részesei.
A legtöbb negatív eseményt azzal tartod életben, hogy képtelen vagy elengedni, megbocsátani és hinni.
Ha megtanultad az adott leckét, amit helyzeted tartogatott Számodra, könnyedén formálhatod a jövőt olyanra, amilyenre szeretnéd.
Hidd el, az Univerzum törvényei mind nagyon egyszerűek. A nehézségek inkább az önmagunkkal való harcban vannak.
Ha ma úgy döntesz, hogy megváltozik a hozzáállásod az élethez, észre fogod venni, hogy a sorsod is megváltozik. Ezer csoda látogat meg nap, mint nap. Ez nem azt jelenti, hogy többé nem lesznek megoldandó feladataid, hanem azt, hogy Te fogod kézben tartani őket, nem pedig a problémák uralnak majd. Egy olyan emberré válsz, aki saját életének kovácsa. Határozott leszel, magabiztos, szeretettel teljes.
Túl rövid az élet ahhoz, hogy ne élvezd minden percét. Találd meg a szépségeket magad körül, máris megemelted rezgésedet. Egyre több dolog áramlik majd Hozzád, melyben gyönyörködhetsz.
Légy hálás azért, hogy élsz, és feladataid vannak.
Ma meglátom a körülöttem lévő csodákat és hálát adok az életemért. Tudom, hogy én alakítom sorsom, így senkit nem okolok jelen helyzetemért. Megtanulom a leckét, megbocsátok és továbblépek. Vár az új életem.
Guzsik-Mohácsi Viktória

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4216437312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása