Nesze!szer

Rankin már telefonnal alkot

2021. február 21.

 

 

ran_10433_3010.jpg

 

Rankinról, mint művészről írtam már a blogon többször, bár nem mostanában. Világhírű művész, dobálózhatnék Madonna nevével, vagy Kate Mosséval, de nem szeretem ezt a csak celebekre korlátozós világot. Rankin tényleg szuper kreatív alkotó.  A Samsung  és a művész a vállalat új Galaxy S21 Ultra 5G csúcsmobiljával készített fotósorozatot mutatott be. Az együttműködésben, amely a 80-as évek ikonikus női példaképeit idézi meg, részt vett a brit rapper, énekes és dalszövegíró Stefflon Don is, akit szintén inspiráltak az egész generáció kultúráját meghatározó női alkotók.
A nyolcvanas évek szellemisége és a közösségi média modern energiája találkozik Rankin és Stefflon Don alkotásaiban, amelyek játékos formában, látványos álló- és mozgóképeken, valamint TikTok videókon idéznek meg egy időtlen korszakot. A sorozat színei, stílusa és megjelenése a Samsung Galaxy S21 Ultra 5G lencséjén keresztül teltek meg élettel.
A Galaxy S21 Ultra 5G új szintre emeli az okoseszközökről alkotott elképzeléseket, így általa a két művész is egészen újfajta módon fejezhette ki kreativitását. A közösségi médián a művészet új formái alakulnak ki, amelyekben egy egész generáció alkot és élvezi az alkotásokat mobilképernyőn. Legújabb projektjében Rankin ezt a trendet fedezte fel és készített egyedi tartalmakat a Galaxy csúcskészülékek segítségével.
„A kreatív alkotás alapja számomra az új technikák és módszerek felfedezése, amelyekkel forradalmi tartalmakat hozhatok létre. A fotózáson Stefflon Donnak, a Samsungnak és a Galaxy 21 Ultra 5G-nek köszönhetően alkalmam nyílt egy újfajta alkotói folyamatban kipróbálni magam, persze a saját stílusomban – mondta el Rankin. – Azt csináltam, amit igazán szeretek, ám ezúttal egy okostelefon segítségével. Kreatív tartalmakat fényképeztem, szerkesztettem és gyártottam, de a technológia sosem látott mértékben diverzifikálta az munkámat. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a nyolcvanas évek legendái előtt tisztelegtünk, akik szabadon fejezték ki egyéniségüket és továbbra is inspirálják a mai fiatal generációt.”

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6216390706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása