Nesze!szer

Hogy mik vannak?! Asztal 3D-s nyomtatással.

2021. február 16.

 

corail.jpg

Egy asztal, ami átalakítja a design-ról alkotott eddigi elképzeléseinket / A Roche Bobois bemutatja a világ első egyéni igényekre szabható, 3D-nyomtatással készülő asztalát

A Corail asztallal a Roche Bobois világelső azzal a törekvésével, hogy átalakítsa a vásárló és a design, illetve az ipar és a forgalmazás kapcsolatát. Az asztal alapja ugyanis 3D-nyomtatással készül és teljes mértékben az egyéni igényekre szabható.

A gyártási módszeren felül hatalmas technológiai innováció még az a szoftver, amellyel a vásárlók saját maguk alakíthatják ki az asztalt: kiválaszthatják a formáját és a méretét, szeretnék-e, ha a mintázat szövés hatását keltené, és az egész elképzelést láthatják egyben maguk előtt, mielőtt még az asztal legyártásra kerülne.

A technológia lehetővé teszi azt is, hogy egy bútor terveit digitális fájl formájában juttassák el a világ egyik pontjából a másikba, és így helyi gyárakban állítsák elő a darabokat, ami egy fenntartható, környezettudatos megoldást jelent.

A Corail asztal különleges formája a fák törzsén növő gombák, tengermélyi korallzátonyok, barokk kagylóformák látványát idézi. Lenyűgöző bútordarab, amelyet a természet tökéletlenségében rejlő szépség inspirált, szabad utat engedve a képzeletünknek. 

2021_1_corail_tables_repas_09_det_pdf_ht.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9116421534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása