Nesze!szer

Jössz a S/ALONRA?

2023. szeptember 15.

 

 

 

salon_budapest_esemenyfoto23_1.jpg

 

A szálonban várom - mondá a klasszikus a művészfilmben és most a művészeti vonalat tartsuk meg ennél a témánál. Az ősz mindig "fullos" programokból és most kivételesen nem újabb gasztrós ajánlót hoztam... hanem...! Szeptember 22-23-24-én ötödik alkalommal megrendezésre kerülő S/ALON BUDAPEST az ország legnagyobb enteriőrdesign eseménye, amely az inspiráción túl konkrét ötletekkel és megoldásokkal és a legújabb termékekkel segíti az építkezés és felújítás előtt állókat, valamint a design- és lakberendezési tárgyak szerelmeseit.  A kiállítók,belsőépítészek, lakberendezők és stylistok hónapokig dolgoznak azon, hogy 7000 négyzetméteren gondosan válogatott bútorokkal, burkolatokkal, világítástechnikai eszközökkel, dekorációkkal és műalkotásokkal rendezzenek be különböző helyiségeket. Nappali, konyha, fürdő- és hálószoba, gardróba, terasz, sőt, design garázs és home office is felépül a kiállításnak helyszínt biztosító Budapest Arénában, lefedve ezzel az otthon minden szegletét.  

Néhány igazán izgalmas részlet előzetesen:

- Egyedülálló világpremier: Alex Proba, világhírű tervező a S/ALON BUDAPEST kiállításon mutatja be legújabb kollekcióját.

- Tervezői pályázat nyertes művei: Flower Power témakörében.

- Hello Magyar Design: 40 magyar művész részvételével.

- Egyedülálló stílusterek, meghökkentő újdonságok. Na, jöttök a S/Alonra? 

salon_budapest_esemenyfoto23.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7218214443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása