Nesze!szer

Az első valós mesehősök a gyerekszobánkban

2021. február 01.

 

img-2186.JPG

 

Esti mese. A napi rutin része és az egyik legfontosabb dolog. Bensőséges és valahol azért elég rendesen nevel is. Számomra mindig nagyon fontos volt, hogy meséljek a gyerekemnek. Mondjuk, lássuk be, én is élvezem a meséket - igyekszem ilyen szempont alapján is válogatni.

Jó három hete került be a háztartásunkba egy új könyv. Annyira imádom, hogy a lányom az új könyvnek is nagyon tud örülni. Nézegette, forgatta, mondtam neki, itt volt egy néni és neki hozta. Este már nem volt mese, ezt kellett olvasni. Dr. László Tímea könyve azért különleges, mert az ő családjának történeteit foglalta kötetbe. Valós szereplők, hisz Olívia és Nonó a kislányai, Beni pedig a kutyájuk. Ja, a könyv címe: Olívia, Nonó és Beni kutya. Gyakorlatilag ez egy mesekönyvsorozat és családi blog is. Ovisoknak és kisiskolásoknak ajánlanám leginkább a lányok kalandjait. Egyszerű, érthető történetek, olyanok, amelyek bármelyik gyerekkel megtörténhetnek. Az én lányom annyira megszerette ezeket a kalandokat, hogy a lányokat a blogon és az instán is nézni kell, de főleg Beni kutyát. 

Az író, Timi egyébként teljesen más területen dolgozott, ingatlanjogász volt. De most érezte, hogy itt az idő, megvalósítja az álmát, írni fog. Jól tette. Éljenek a bátor és tehetséges karrierváltók!

Kiemelném még a könyv grafikáit, mert igazán bájosak és szépek. Szeretem, amikor a figurák kerekek, nem ilyen kis pálcikák. Az olyan jóságos. És jó, hogy vannak pici okosító szövegecskék is a mesékhez. Mi most másodszor kezdjük olvasni Olívia, Nonó és Beni kutya kalandjait. Szeretni fogjátok ti is, ha beköltözik hozzátok a család!

ITT less bele a kalandjaikba, mi az interneten is mindig elolvassuk az aktuális történéseiket. 

 

img-4560.JPG

 

img-4821.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8416403778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása