Nesze!szer

5 remek termék a kéz kiszáradása ellen

2021. január 21.

 

kezkremek_telre_neszeszer_blog.jpg

 

 

Kesztyű, nem kesztyű, szél, home office, felhúzzam-e a fűtést... és ennek eredménye az érdes, száraz bőr - nálam, legalábbis. Most azonban ajánlok nektek néhány készítményt, amelyet próbáltam és igen jótékonyak ilyenkor télvíz idején. 

 

kezkremk_boldogsag_a_net_yamuna_boldogsag.jpg

1. Yamuna Boldogság

Oké, ez az egyik kedvenc illatom. Kicsit hajaz a L'oréal egyik legkedveltebb parfümjére, imádni fogod. Nagyon, de nagyon őies. Maga a krém puhít, hidratál, táplál... pillanatok alatt látszik a hatása. És magyar termék!

Yamuna Boldogság kézkrém 50 ml - 1 350 Ft

 

 palmers-hand-body-cocoa-butter-formula-intenziv-hidratalo-krem-kezre-es-labra_14_1.jpg

2. Palmers Kakóvajas kézkrém

Ez a krém nálunk a család kedvence. A kakaóvaj tartalma miatt nagyon finom, kakaós az illata, hogy minden mosogatás után ezzel kenjük a kezünket, ez hozza helyre a kicsit agresszív mosogatószer szárítását. Hidratál, véd és függővé teszi a használóját.

Palmers's Hand & Body Cocoa Butter Formula 60 gr - 1 590 Ft

 

aquaphor_regeneralo_spray_250ml.png

3. Eucerin® Aquaphor regeneráló spray

Ez nem kézkrém, de tulajdonképpen igen. Ez egy olyan spray, ami a különösen igénybe vett felületet azonnal megnyugtatja és nagyobb hámsérülés esetén is kiváló majdnem orvosság. Tehát, ha szánkózásnál annyira kikészült a kacsód, vagy a gyereké, akkor ezt rögtön bevetheted, hamar adja a gyógyulást. Glicerint és panthenolt is tartalmaz a formulája, nagyon könnyen használható, a téli házi patika alapja lehet, akár brutál kiszáradt sarokra is.

Eucerin® Aquaphor regeneráló spray 250 ml - 3 990 Ft

4. Dove védelem

 

 dove-care-protect-kezkrem_neszeszer_blog.png

 

 

A cég termékeit igen kedvelem, innovatívak, van is hozzá hátterük, tegyük hozzá. De a Dove nekem mindig minőség. Tavasszal jött még ki ez a Care & Protect család, ennek a kézkrémét teszteltem már és könnyen beszívódik. És ez a kréme illat nagyon fincsi.

Dove Care & Protect 70 ml - 709 Ft

tihan_lavender_kezkrem.jpg

 

Tihanyi Levendula 

Panthenol, sheavaj, E-vitamin... zseniális. Gyakorlatilag nyár óta az egyik táskám állandó szereplője, mindig, mindenhol használtam már. Mivel volt alkalmam megismerni, hogy honnan is származik, tudom, hogy igazi tihanyi levendula van benne, amit ott párolnak le. Tehát nem valami mesterséges illat, hanem maga a félsziget isteni levendulája. Kiválóan puhít, imádni fogod! 

Tihany Levendula Kézkrém 510 ml - 1 990 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9816396968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása