Nesze!szer

Vidám vasárnap

2021. január 03.

 

 

mult_szanto_brigitta_jasper.jpg

Mùltunk akkor van lezàrva, amikor az emlèkek màr megszèpültek, amikor màr nem fàjnak, amikor màr nem zavar, hogy a volt fèrjünk - felesègünk - szerelmünk màssal boldog, amikor màr nem èrinti meg a lelkünket egy sikertelensèg emlèke, amikor màr nem fàjdalmas a gyermekkorra visszaemlèkezni, amikor màr tudunk nevetni a vèlt vagy valòs sèrelmeinken, amikor màr szeretettel tudunk gondolni mindenre ès mindenkire, akivel ès amivel èletünk soràn talàlkoztunk.
Amìg fàj, amìg zavar, amìg megèrint, amìg irigysèget - haragot - bűntudatot vagy bàrmilyen negatìv èrzelmet vàltanak ki belőlünk mùltunk rèszei - szereplői - emlèkei, addig dolgunk van velük, addig nincsenek feldolgozva, elfogadva, meggyògyìtva - meggyògyulva ès ùjra ès ùjra megtalàlnak, mìg meg nem szeretjük őket.
Szántó Brigitta

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2016368672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása