Nesze!szer

Antidepresszáns szombatra

2024. június 22.

 

szeretheto_vagy.jpg

 

Sokan sérültek gyerekként abban, milyen, ha valaki elárulja őket és azok sem védik meg, akiknek kötelességük lenne. A családban elszenvedett abúzus, vagy a szülők jelenlétének hiánya egy bántalmazás esetén, s főleg, ha azok bántanak akiknek óvni kéne, olyan mély bizalmatlanságot ültet el az egyénben, hogy később, mikor már semmire nem emlékszik és kapcsolódni szeretne másokkal, nem fog tudni, mert a helyzet túl ismerős. Emberekkel együtt lenni, őszintének lenni, átadni magam - s várni, hogy ebből újra baj lesz.
És általában lesz is, mert a mátrix máris újra indul, és bepörgeti az eredeti megéléseket.
A környezet ha itt éber és tudatos, és a szeretet mozgatja nem pedig a tudattalan erők hatása, akkor képes jól reagálni nem pedig ugyanúgy, mint a régi sebesülés idején.....
....Szerethető vagy és jó vagy és rendben Vagy. Elfogadlak így is, szeretettel veled maradok így is.
Anna Rose

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7118431045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása