Nesze!szer

Amikor a régi magazinos magazinba kerül

2020. december 21.

patricia-pureme_34.jpg

 

Nem szoktam nagyon a munkámról mesélni nektek, de most ez egy ilyen post lesz. Mivel PR-rel foglalkozom, elég sokrétű megkereséseim vannak, de igazából most már csak nagyon értékes emberekkel dolgozom együtt és ez öröm. Amikor Galasi-Potyondi Orsival beszélgetni kezdtünk arról, hogyan is kéne megmutatni, amit ő csinál, ötletelni kezdtünk. Orsi egy remek fotós, sőt, szuper és minden más munkája mellett egy online magazint is készít, ami olyasmi, mintha egy névjegy lenne, csak sokkal trendibb, sokrétűbb és mutatósabb. Az adott hölgyről, úrról vagy termékről, cégcsoportról egy fotós anyag tulajdonképpen. Én azt javasoltam Orsinak, mindenképpen fontos, hogy egy arc is legyen hozzá, ha meg akarjuk mutatni, mi is ez a PureMe magazin. De ki legyen az? Na, innen érdekes az egész.... mert az van, hogy pont kéznél voltam. Így egy napon találkoztunk egy csodahelyen és másfél óra alatt össze is hoztuk az anyagot a PureMe-hez. C. Szabó Helga varázslatos otthonába mentünk, aki tulajdonképpen belső terekkel, lakásokkal, enteriőrökkel foglalkozik és nála készültek a New RoofDesign égisze alatt a képek. A sminkemet az én drága Felhalmi Kingám készítette, úgy varázsolt, hogy aznap éjjel én kétórát aludtam, mert kb félóránként keltett a kutya.... a ruhákat pedig egy másik kedves ismerősömtől, a Daarla tulajdonsától, Kovács Marcellától hoztam. Így egyesültek a női erők, női energiák ebben a megjelenésben. Repült az idő ezen a szuper helyen, a magazint pedig meg is tudom mutatni. Meg is mutatom nektek, lentre beraktam a linket. Amennyiben titeket érdekelne egy ilyen, amit névjegykártya helyett, vagy akár az üzletfeleiteknek elküldhetnétek, keressétek Orsit. Úgy játszik a fényekkel, hogy nem is retusál a képeken. Számomra ez az irány nagyon szimpatikus, mert hiszek az őszinteségben és abban, hogy akár egy ilyen megjelenéssel is saját magunkról, azokat a munkákat és ügyfeleket vonzhatjuk be, akikkel hasonlóak a rezgéseink... mint nekem ezzel a szuper csapattal.

nagy_piros_pure.jpg

 

Mindig is érdeklődve néztem a Cosmopolitan, vagy Vogue szépen összeszerkesztett borítóit, a tökéletesen kinéző modelleket, vagy az éppen aktuális sztárokat, a színes feliratokat és a hangzatos mondatokat.
Az évek során egyre inkább hitvallásommá vált, hogy retusálás nélkül mutassam be a hozzám járó hölgyeket/ őket/anyukákat, mert hiszek abban, hogy a nevetőráncok nem csúnyák, sőt, inkább megszépítik egy nő arcát!

 

20201111_115432.jpg

Fontos, hogy apránként motiváljam őket, feldobjam a napjukat és elérjem,hogy kikapcsoljanak néhány óra erejéig, amikor büszkén vállalják fel önmagukat!” Hát, a rólam készült magazint ITT meg is nézheted és már picit mesélek is az induló Flu Agency Budapestről. Lapozz belém, elég pure vagyok, hidd el...D

 

Köszönöm mindenkinek, Marcellának, Kingának, Helgának és főleg Galasi-Potyondi Orisnak, a Pure & Pastel fotográfus zseniéjének! 

Fotó: Galasi- Potyondi Orsi Pure & Pastel ITT

Smink: Felhalmi Kinga 

Ruha: Daarla, Kovács Marcella

Helyszín: New RoofDesign

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7016352072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása