Nesze!szer

Zseniális ötletek karácsonyi ajándékra, amire nem is gondoltál!

2020. december 16.

 

karacsony_ajandek.jpg

OMG, már megint mit vegyek. Évek óta itt a kérdés, este lefekvéskor bekúszik, nyomaszt, mert zokni már van, a nagynéni nem örül semminek, a gyereknek is mindene megvan.... most jövök néhány ötlettel, amire nem is gondolnál, pedig igazán zseniál!

 

nomo_karkoto_fejfajas_ellen.png

- Fejfájás elleni karkötő

Írtam már erről nektek, nekem nagyon bejött. Akupresszúrás, aromaterápiás  és csodálatos. A Nomo bands karkötőit ITT találjátok meg, működik!

 

fekete-feher-fent-lent_viro.jpg

- Csillagtérkép

A csillagok és én elég régi szerelemben vagyunk, sok élettelel ezelőtt elég magas szinten is űztem az égbolt tanulmányozását. Van egy kedvencem. A Viro emlékőrző működtetői a születésed, vagy egy adott pillanat csillagképet adják képen oda neked, vagy te ajándékba. Ha tényleg lehoznád valakinek a csillagokat...Katt IDE

bogre-csendes-ej.jpg

 

- Fáradt anyukáknak bögre

Kriszta barátnőm megagiga szuper bögrék és termoszok gyártására állt rá, mióta kitanulta a kalligráfiát is. Nekem már van tőle, instán mutattam is. De az anyukák lelkét simogató darabjai nagy kedvenceim most, nézzétek meg a stílusos csodáit EZEN az oldalon. 

bubi_kiskaracsony_kek.jpg

 

- Jövőre beváltható fotózás

Serényi Judittal dolgozom már egy jó ideje, azt szeretem a képeiben, hogy meglátja és érzi a szeretetet, ahol van és ezt látod a képein. Angyalifotó a művészneve és igazán jellemzi őt ez, tényleg. Ajándékozhatsz tőle jövőre beváltható kupont, vagy kártyát, akár családi fotózásra is. Én még sose bántam meg, amikor ő készítette mondjuk karácsonyra a képeinket. A lelkedet látják a képein, IDE gyere! 

 

5_tornacsuka.jpg

- Kalandos mesekönyv

Olvasni jó, együtt olvasni még jobb. A legújabb kalandozásaink itthon történnek, de a képzeletünk már szárnyal, minden más irányba. Találtam egy szuper lehetőséget, amikor együtt kalandozhattuk a kisiskolás és ovis gyerekkel mesekönyvek által. Az 5 tornacsuka oldalát ITT találod.

mindig-veled-csomag_herbatherapy.jpg

- Illóolaj, amit te küldetsz ki

Az online vásárlás szuper dolog. Csak kérdés az, hogy hogyan is adod át idén. A HerbaTherapynak van erre egy ötlete, te megrendeled, amit szeretnél, írhatsz is hozzá, ők meg kiszállítják a Nagymamának, tesónak, vagy Anyukának. Szerintem ez szuper. IDE kattins a törődés elküldéséért. 

 

60c9abad-ceac-420c-8e5d-2a902f707bf6_1_105_c.jpeg

- Lego fanatikusoknak

Oké, nálunk egy nagy Lego az élet szinte. Mindenhol van egy kis akármi nálunk, a suliba is vitt a csemete, de a keresztgyerekeim játékainak is elég komoly a mennyisége. Most egy különlegességet mutatok nektek: LEGO színek periódusos rendszere. Irtó menő, mert tulajdonképpen egy falidísz, szóval nagyobbaknak is! ITT vannak.

mentes_anyu_szakacskonyve.jpg

- Végre egy jó mentes szakácskönyv

Mentes Anyu könyvét ajánlanám nektek. Nemes Dóri, aki egyébként a Dívány újságírója, évekig próbálta, tökéletesítette a receptjeit, nem kevés hozzávalót vásárolva ehhez. De megérte, remek receptek születtek. Azoknak is ajánlom, akik esetleg csak egészségesebben szeretnének étkezni. ITT nézheted meg, mit főzött ki.

 

karacsonyi-creative-box-2020-1.png

 - Kreatív ajándékok a gyereknek: nálunk életet ment

Mindenki másban jó, ezerszer mondom  a gyereknek. Nálunk az alkotás megy állandóan. Na nem az út vagy utca, hanem a mindig valamit csinálás. Amíg ezt a két sort írom, addig épp kötényt készít papírtörlőkből. Szóval, mióta mi felfedeztük a Creative Box-ot, azóta rabjai vagyunk. Ez egy doboz, amiben minden van, amit alkotni lehet. Van, hogy asztaldíszt készít, van, hogy rókát rak össze és pixelekkel is lehet játszani. Minden aktuális doboz más és más. Van felnőtteknek is, csak szólok - nézz körül ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3516330620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása