Nesze!szer

Mintha egy tündérmesében lennél: PANDHY’S ™ beautique

2020. december 14.

20201124_090239.jpg

 

A szürke, borongós napokon az ember életébe akkor érkezik a csoda, amikor nem is számít rá. Nem is olyan régen úgy gondoltam, ellátogatok egy új hazai kozmetikai szalonba. Akkor még nem tudtam, hogy egy igazi tündérmesébe cseppenek bele a Bartók Béla úton. 

Megmondom őszintén, ilyen gyönyörű, luxus kivitelezésű szalonban én még nem jártam. Nem hivalkodó, de közben ott a szépség érintése, a prémium érzése. A PANDHY’S™- ról, mint márkáról hallottam már, találkoztam is néhány termékükkel. Azt tudtam, hogy családi vállalkozásként alakultak és a cukor-depilációs szőrtelenítő készítményeikkel kezdtek a piacon, ráadásul, nem kisebb, mint világsikert értek el. Ráadásul, a szőrtelenítésnél nem álltak meg, újabb és újabb készítményekkel jöttek ki, ma már 300 termékkel büszkélkedhetnek. Nekem ott csillant fel a szemem, amikor elolvastam, milyen hatóanyagokkal dolgoznak. A legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek és a PANDHY’S™ arcápolási vonala valami lebilincselően prémium, ha mondhatok ilyet. Ahogy beléptem a szalonba, gyakorlatilag leesett az állam. Mesélem is, a megálmodónak mi volt a víziója:

"Régi álmom vált valóra a CosMix termékcsalád létrejöttével. Mint az egyediség, az egyéniség és a kreativitás megszállott híve, hosszú ideje dédelgettem egy testreszabott professzionális kozmetikai termékcsalád létrehozásának az ötletét. Elképzeltem egy koncepciót, ahol különleges, jól variálható formulák és a terapeuta szaktudása közös erővel létrehozzák a kozmetika igazi csodáját; a személyre szóló szépségápolást . . .
  . . és itt vagyunk megint valami újjal, valami unikálissal.  A PANDHYS™  CosMix termékcsaládja teljesen újszerű, a konvenciókkal szemben álló módon közelíti meg a szépségápolást.
 
A koncepció abból az alapvetésből indul ki, hogy mindannyian egyediek vagyunk, ahogy teljesen egyedi a bőrünk, egyediek és időről-időre változóak a kozmetikai szükségleteink és az azzal kapcsolatos elvárásaink is.
 
A konvencionális bőrápolás elsősorban a különféle bőrtípusokat igyekszik kezelni, a CosMix - your blend - your beauty  koncepció a vendéget és az Ő valósidejű szükségleteit, aktuális prioritásait szolgálja ki. Tekintettel vagyunk a tényre, hogy a bőr él és állandóan változik, kölcsönhatásban áll a környezettel, a mindenkori körülményekkel, hatással van rá a klíma, az életmód, az alvási szokások, az alvás minősége, az étkezési szokások, a mindenkori ideg és lelkiállapot, az érzelmek és sok-sok minden egyéb is.
 
Ahogy a PANDHY'S™ esetében mindig, a CosMix termékcsalád minden egyes eleme tudományos pontossággal és ötletes találékonysággal lett megalkotva." - meséli a tulajdonos, megálmodó.

20201124_094306.jpg

 

Nekem tényleg az első lépésnél átjött már az, ez itt valami nagyon más. Kozmetikusok vannak, lehet szőrteleníttetni, körmöt lakkoztatni, pedikűrre menni. Mindezt egy helyen. És milyen helyen?! A szalon valami csoda. Bár nem is szalonnak nevezném, mert ez a szépség palotája. Itt bizony, ahogy az illatok is erről árulkodnak, gondosság van a legmagasabb fokon. 

20201124_090544.jpg

 

Mindig azt gondolom, a helyek valahogy meghatározzák azt, már kinézetükben is, mit is kínálnak a vendégeknek. Engem lenyűgözött itt az, hogy milyen gondosan találtak ki mindent, apróságokra is gondolva. A kezeléshez, már saját illatot választhatsz, az orrod vezethet azután, mire is vágysz. Minden saját termékük, ami a polcokon szerepel, vagy amiket hazavihetsz, egységes, igazán letisztult, de közben a luxust tükröző designnal készült. Sok helyett szokás azt mondani: olyan kis ékszerdoboz a hely. Hát én azt mondom: ez egy nagy ékszerdoboz. 

Azért a cukorpasztáról is mesélek nektek, mert az egész cég innen indult:

Az PANDHY’S™ Szőrtelenítő Cukorpaszta, Kleopátra aranyának, az évszázadok óta ismert és használt cukorfőzetnek a modernizált változata. Az eljárás és az anyag korszerűsítésével az ókori módszer alkalmassá vált a legigényesebb kozmetikai szalonokban történő alkalmazásra.

Az ókori közel-keleti recepteken alapuló cukor-víz főzet, amely egy szabadalmazott eljárással, sav (citrom) hozzáadása nélkül készül. Miért lényeges a (citrom)sav mellőzése? Elsősorban, mert stabil konzisztenciájú anyagra van szükségünk a kézi-technikához, mert a citromsav pórus összehúzó hatása kifejezetten a PANDHY’S™ depilációs eljárás alapelvével ellenkezik, és azért is mert a citromsav növeli a bőr fényérzékenységét, és szélsőséges esetben allergizálhat is. A paszta kizárólag természetes anyagokból, vízből és cukorból áll, semmilyen kémiai-, illat-, vagy színezőanyagot nem tartalmaz. A paszta hipoallergén, nem okoz bőrirritációt, az édesszájúak akár meg is ehetik!

A cukorpaszta csak a szőrhöz magához tapad, ennek a gyengédségnek köszönhetően a többször is felvihető az anyag az adott bőrfelületre, a szőrt teljesen eltávolítja, és nem hagy hátra a tüszőbe tört szőrszálakat, vörös, irritált bőrt. Gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, így a kezelés lényegesen kevésbé kellemetlen, az eredmény pedig a hosszan tartó bársonyos, sima bőr.

 

20201124_101035.jpg

 

A képeken látjátok, milyen szépséges is ez a szépség paradicsom, ahol ezt a cukorpasztás eljárást is gyakran kérik a vendégek. Ám én azt hiszem, a különleges arckezeléseik közül egyet biztosan kipróbálok, ahogy látom, egy ajándékkártya ide is jó meglepetés lehet karácsonyra, ha valakit tényleg igazán színvonalas figyelmességgel lepnél meg. Nagyon ráfér a lelkemre és bőrömre is egy arckezelés, nekem ez lesz az ajándékom, azt kell mondjam. Elmesélem majd, megígérem! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6316322116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása