Nesze!szer

Új kihívásokhoz új kollagén!

2020. december 09.

 

20201127_100605.jpg

 

 

Számos új szokásom van. Nyilván ezt a megváltozott körülmények adják, de azt kell mondjam, élvezem is, hogy hobbijaim lettek. Például kotyogósban főzöm a kávét, az olyan mammeres, de jó. Éééés...komoly lépést tettem, simán szedem a vitaminokat. Eddig gondot jelentett számomra, hogy mindenféle tablettákat vegyek be, erőltetnem kellett, hogy amíg felveszem a kabátot, vagy épp kiengedem a kutyát, aki kapar, a gyerek meg épp nem találja a nemtudoménmicsodát - magamba tuszkoljak ezt-azt, de most már kérem alássan, rendszerem lett. Szóval, a home office okán és következményeként átváltottam mindenből a tablettásra. Több vitamint szedek és figyelek magamra, nem a rohanással vagyok elfoglalva. Reggel kiválogatom a kis finomságokat és napközben beveszem. És most kollagénből is választottam magamnak egy olyat, amiben bízom, magas hatóanyagtartalma van és be is veszem, sőt, nincs mellékíze.

Barátnőket kérdeztem meg, mit ajánlanak, mert arra ugye nem sok lehetőség van, hogy "falatkákat" kérjek belőle itt-ott, bejön-e. A halas zönge a mumusom, attól menekülök, ez volt a kikötésem.

Életem új szakaszában, amikor itthonról dolgozom all day long, új kollagént választottam. Na mondom is toább!

Így találtam rá a Biotin Collagen Skin Beauty-ra, hogy hivatalosan mondjam a nevét. Napi 3 tablettát veszek be belőle. Nem szenvedek a lenyeléssel, kis víz és már csúszik is. Cinket, C-vitamint, biotint és hialuronsavat is tartalmaz. A cinkről ugye tudjuk, milyen fontos, nekem számomra legalábbis, mert a hormonok működését is szabályozza, és hát 40 felett az ember legyen résen. A Biotinos kollagénes cukor-, laktóz- és gluténmentes, szóval semmiféle dologtól nem kell félnem.... ja, és nem toltak bele színezőanyagot se, hogy cuki rózsaszín legyen, vagy ilyesmi, szóval nem szennyezem feleslegesen a szervezetemet. Mindenféle allergiában szenvedőknek is felhívnám a figyelmét, hogy tej- és szójamentes, sőt, azok is szedhetik, akik halallergiában szenvednek, vagy egyszerűen csak nem szeretik reggelente a pocsolya ízt a szájukban, mint én. Ez egészen konkrétan finom, mert nem sok íze van, sőt! Verisol®Pkollagén peptideket tartalmaz, a peptidek ugye az utóbbi években komolyan betörtek a kozmetikai piacra, tudjuk milyen jótékonyak lehetnek. 

20201118_123440_1.jpg

 

Amit én érzek. Egyrészt nagyon szeretem már az érzést, hogy teszek magamért valamit és végre fontos vagyok magamnak. De, azért ennél több is van ám. Ahol egész konkrétan látszik a hatása, az a kezemen a bőr. Nekem olyan vékony bőröm van, hogy egy országos értalálkozót simán meg lehetne rendezni ránézésre a kézfejemen, mert nagyon látszik minden. És most olyan lett, mintha kaptam volna egy kis bőrátültetést, pedig semmi nem történt, csak hetek óta szedem a Biotin kollagént. Rá is kaptam erre a Biotin Collagen Skin Beauty-ra rendesen, mert olyan jó érzés, hogy nem egy csirkekéz néz rám vissza, amikor a végtagomra tekintek. Mintha a nyakamon is látnám picit a változást, nyilván ott is elég vékony a bőröm, ennek is igazán örvendek. Szóval valahogy azt érzem, rám nem hatott, hogy bejött a fűtési szezon, de engem ez most nem nagyon aggaszt, mert a kollagén szedésével jóval feszesebb lett a bőröm. Azt hiszem, a 120 darabnál nem fogok megállni. Mert ez kollagén és nem "kollagénes italpor" - ahogy sok nem túl magas hatóanyag tartalommal rendelkező ilyesmit áruló állítja. Szép a doboza, a csomagolás is és hajnalban, a sötétben is megtalálom, amikor porciózok. Az arcbőröm is jobb, de nyilván van ebben valami, hisz a kollagén, a kolla görög szóból ered, ami ragasztót jelent - de szerintem erről írtam már nektek. Tehát összerendezettebbek a vonásaim kicsit, nyilván nem akkor, amikor a gyerek hatvanadszor mondja, hogy nem jó a harisnya, nem akarja felvenni, mert szúrja. Akkor is megőrülök, de azt kell mondjam, kevéssé látszik rajtam, mert szebb az arcom valahogy. Nincs is hatásosabb, mint a szájon át bevihető hatóanyag, hisz ez tud beépülni legjobban a szervezetünkbe.

- Szülés, gyors növekedés után szükséged van rá, hisz a striákat, növekedési csIkokat is eltüntetheti
- Néhány hét után már láthatod az eredményt
- Hatását a saját bőrödön tapasztalhatod meg
- Praktikus kiszerelés, plusz vitaminokat is tartalmaz
- Egy nő igazi titkos segítőtársa

Plusz:

- Lassíhatja az öregedés látható jeleit és lássuk be, ez az egyik legfontosabb! 

Nézd meg a vitabalanslady.fi/hu oldalát, ahol még több hasznos információ derül ki a kollagénről és indul egy advent kalendárium nyereményjáték is, ahol a fődíj egy 55 000 Ft értékű Biotin Collagen termékcsomag! Mondjuk elég kár, hogy én nem nyerhetem meg, de azt hiszem, a barátnőimnek mindenképp szólok. Megszerettem a kis tablettáimat és a bőröm is.
 
Decemberben a KULCS patikákban akcióban is megvásárolhatóak, szerintem jól jársz, a szépségápolás belülről is igazán fontos! 

Ps: Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot.

 

    20201118_123329_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3016303928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása