Nesze!szer

Mesés Disney hangoskönyv! - odáig vagyunk érte!

2020. szeptember 14.

 

 

 

20200912_094259.jpg

Jó, jó, annyi mindent hallottam már. Mondta az egyik anyuka barátnőm, hogy a Disney mesék új, hangoskönyv formában jelennek meg. Picit érdekelt a dolog, meg nem is. De azt is mesélte, hogy nézzek utána, mert ez valami igazán más kivitelben jelenik meg. Mondjuk, ezt nagyon nem értettem, mert egy hangoskönyvben mi lehet a trüváj, ugye? Vagy hallod, vagy nem... vagyis a gyerek. 

 

20200912_093756.jpg

Aztán láttam néhány hirdetést és nagyon megtetszett. Mivel eleve minden este mesélek Rozinak és imádja, gondoltam, ennek is örülni fog. Előfizettem gyorsan, az első két számra. Mert ez ilyen előfizetéses lesz. Aztán jött az ámulat. Megérkezett egy könyv, egy kis piros dobozba és egy figura. Nem adtam oda a gyereknek gyorsan, egy suli után délután, hanem megvártam a hétvégét, hogy igazán élvezni és értékelni tudja az ajándékot. Ám annyit kell mondanom, az én állam is leesett. Elsőnek a Hófehérke figurát nézte meg és kicsomagoltuk az egészet. A könyvet rögtön lapozni kezdte és akkor elővettem a szuper anyu énemet, és üzembe helyeztem a dobozkát, ami egy hangszóró tulajdonképpen. Zseinális! Fogod, ráhelyezed Hófehérkét magát és néhány perc múlva elindul maga a mese. Egyszer csak megszólal egy igazán kellemes hang és mesélni is kezdi a törpés történetet. Hát ez valami fantasztikus, azt kell mondjam. Értem én, hogy 2020, de ez a technika. Rozi odáig volt és vissza és rögtön ki kellett próbálnunk, ahogy vége lett Hófehérkének, ahogy ő hIvja: a hakuna matatát is. Tehát az Oroszlánkirály is meghallgatásra került rögtön.

 

20200912_095257.jpg

 

 

Ezzel ment el a délelőttünk és rögtön közölte, szóljak Gréti barátnőjének, hogy jöjjön már át vendégségbe, mert ezt neki is megmutatná, ezt a mesét ő is szereti. Azóta a suliba is be kellett vinni a szerkezetet, hogy az összes osztálytársa (2), lássa és hallgassa. És már két anyukának meséltem, akik szintén előfzetők lettek és már meg is kapták a 101 kiskutyás uzsonnás dobozt, de még más ajándékok is járnak az előfizetőknek. Én beleszerettemm ebbe a mesés Disney hangoskönyv sorozatba, nyilván a Jégvarázs részt várjuk nagyon és Pinokkiót. Amennyiben 2020. 10. 07- ig megrendeled ezt a fantasztikus sorozatot a weboldalról https://bit.ly/2GjodjD a DISNEYHANGOSKONYV promóciós kód segítségével, az előfizetői ajándékok mellett még egy 101 kiskutyás uzsonnás- dobozt is küldenek neked! A prémium előfizetőkre pedig további értékes ajándékok várnak!. Mondjuk, szerintem a Mikulás megint hoz egy részt majd ebből... Ha kibIrom addig....D

 

20200912_095443_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1216200814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása