Nesze!szer

Miről is szól ez az időszak?

2020. augusztus 02.

 

 

 

evelina-lauren-editorial03.jpg

 

Részlet: 

 

Ez az időszak egy nagyon fontos dologra akar megtanítani! 

Gondolkozz el kérlek, hogy amiket másoknak adsz, annak megfelelő értékű energiát kapsz-e visszafelé. Ebből le tudod mérni, mennyire tiszteled és becsülöd magad, illetve a munkádat. Az ellenérték lehet pénz, öröm, vagy segítség. Ha az áramlás csak egyirányú, akkor megborul az egyensúly, és egyre szélsőségesebb helyzetekben találod magad. Azt fogod érezni, tőled mindenki csak elvenni akar. Ennek pedig más oka nincs, mint észrevenni és másképpen kezelni a hasonló helyzeteket. 

Ezt azért tartom fontosnak leírni, mert ha megértések születnek benned, akkor képes leszel elengedni az aggódást, hiszen tudni fogod, hogy minden a hozzáállásodon múlik. 

Ha az utóbbi időszakban központi kérdés nálad is a jólét, akkor arra kérlek, írj össze tíz okot, hogy miért érdemled meg azt, hogy bőségben élj! Ne feledd! Ami téged körbevesz, az közvetlen összefüggésben van a meggyőződéseddel.

Előző életek blog

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr616100762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása