Nesze!szer

Fagyiiii! De milyen?!

2020. június 12.

 

 

 

edes_varos_cloud_9_1.jpg

 

 

Az egyik legfontosabb topic nálunk a családban a fagyi. A gyermek egész télen azt várja, mikor lesz már jó idő és mikor ehet minél többet a fagyos finomságból. Tehát elég sok helyet kipróbáltunk már. A belvárosban van a Cloud 9a, mi egy szalon tulajdonképpen. Fagylartdesszertszalon. Nem kicsiben játszanak, mert műremekeket fogyaszthat nálunk az ember. 1 évesek lettek és nem csörgőt kértek, hanem egy kis ünnepséget, amire ők invitálják a közönséget. 

 

Az ország egyetlen fagylaltdesszertszalonja, a Cloud 9 egyéves születésnapját ünnepli szombaton, június 13-án.

A születésnap apropóján megalkották szülinapi tortájukat, ami nem egy egyszerű parfé torta. Az ihletet a tavalyi évben ikonikussá vált eper-pisztácia fagylaltdesszertjük adta, amely szicíliai pisztácia fagylalt, eper sorbet, mandulalisztes pisztáciás morzsatészta, pisztácia töret, eper öntet, valamint liofizált eper hihetetlenül finom elegyéből épül fel. A Cloud 9 első születésnapján a pisztácia kerül fókuszba: az eper-pisztácia fagylaltdesszert torta bemutatásán túl szeretnék, ha vendégeik megszavaznák, hogy a barna vagy a zöld szicíliai pisztácia fagylaltjuk a finomabb, ezért a kóstolást egész nap lehetségessé teszik. A fagylaltélmény itt még nem ér véget, ugyanis a szavazók között egy 10.000 forintos Cloud 9 vásárlási utalványt sorsolnak ki, ami azért elég finom nyereménynek tűnik, szóval eléggé ajánlom. 

 

cloud_9_meg.jpg

 

 

Cloud 9: Budapest, Arany János u. 15, 1051, az oldalukat pedig ITT találod. Nyammi! 

Kép: Fekete Antonio

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4815804012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása