Nesze!szer

Fiatalok segédkeznek vállalkozóknak, itt egy jó ajánlat!

2020. április 30.

 

 

cover_hun_1.jpg

 

A segItség mindig onnan jön, ahonnan nem is várná az ember - örök ez a mondás. Mondtam is már nektek eleget. A jelenlegi, nem túl rózsás helyzetben a vállalkozások nincsenek a topon, tisztelet a kivételnek, mert Irtam már ugye igazán pozitIv példákat is. De... most valami olyat találtam, ami azokon a kis- és középvállalkozásokon lendIthet, akik bajban vannak. Mondom is.

 

Néhány igazán remek fiatal fogott össze, akik a kkv-k számára ajánlanak támogatást.  A magyar fiatalok új kezdeményezése, a SALEHUB #támogatom nevet viseli. Olyan online platformot fejlesztenek, amely a vállalkozásoknak késleltetett értékesítési felületetként szolgál, miközben a hétköznapi embereknek lehetőséget ad kedvenc üzleteik támogatására. A platformon számos résztvevő vállalkozás akciós kinálatát böngészhetjük majd, és magunk válaszhatjuk meg, mekkora kedvezményt szeretnénk a segítségünkért cserébe. Mindezeken felül az új szolgáltatás a vállalkozásoknak teljesen ingyenes, vagyis nincs sem regiszrációs díj, sem a vásárlásokhoz kötött jutalék.

Ez miért jó neked? - és akkor most idézem Koór Leventét (aki egyetemista még), a vállalkozás fejét:
'A platformot használva a vállalkozásoknak a jelenlegi krízishelyzet alatt új bevételszerzési lehetőségük nyílik, így fedezni tudják fenntartási költségeiket, továbbá megtehetik az első lépést a hatékony online jelenlét kiépítése felé.
A vásárlók a platform segítségével kedvezményes áron juthatnak hozzá bizonyos termékekhez vagy szolgáltatásokhoz, vásárlásaikkal és a kampány népszerűsítésével támogatva a hozzájuk közel álló vállalkozásokat.'

Nem is folytatom itt a rizsát, mert akit érint, annak csak annyit mondok, katt IDE

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4315650892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása