Nesze!szer

Antidepresszáns szombatra

2020. április 11.

 

 

kisgyerek_macik_neszeszer_blog.jpg

 

Eddig azt hittük, hogy akkor vagyunk sikeresek, ha folyamatosan felfelè haladhatunk a ranglètàn, ha egyre nagyobb lakàsba - hàzba költözhetünk, ha egyre több, szebb, dràgàbb tàrgyak szolgàljàk a kènyelmünket, ha egyre több èlmènyt elfogyasztunk, miközben emberi kapcsolataink lelketlenek, felszìnesek ès èrdekekre èpülők voltak.

Vajon az Emberisèg a bekövetkezett külső körülmènyek megvàltozàsa nèlkül is kèpes lett volna az èrtèkrend vàltàsra? Kèpes lett volna az Èlet èrtèkelèsère ès megbecsülèsère? Kèpes lett volna a gyökeres vàltozàsra?
Költői kèrdès volt....

Pàr hèt telt el ès màr annak is hàlàsan örülünk, hogy van egèszsègünk, otthonunk ès munkànk.

Most ez szàmìt sikernek.

Az Emberisèg magàt làthatja a tükörben...mit is teremtett ès annak mi lett a következmènye.

Ahhoz, hogy ez ne ismètlődjön meg, ahhoz az egyes embernek kell megvàltoznia, hisz a EGYènből jönnek lètre a közössègek, a felnőttèvàlàs pedig felelőssèg vàllalàssal kezdődik.

Szántó Brigitta

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8615601976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása