Nesze!szer

Nyúlon Innen és Nyúlon Túl: sörök

2020. április 06.

 

 

nyuloninnennyulontul-106.jpg

 

Wow, szuper történés, elkészültek a húsvéti sörök a Szent András Sörfőzdében. A neveit is imádom!!! Btw, elég jó ajándék lehet apuknak húsvétre, csak mondom.
A főzde – mint élelmiszerüzem – eddig is szigorú tisztasági és közegészségügyi szabályok mentén működött, a jelenlegi helyzetben pedig az előírásoknak megfelelően szigorodott. Aki tud, otthonról dolgozik, a többiek csökkentett üzemmódban “ – mondta el Bukovinszky Béla ügyvezető.
A munka mindeközben sem áll meg, hiszen a Nyulak már egy ideje ugrásra készen várják az év eezen időszakát. Itt van tehát az abszolút a tavaszra hangolt sör, a Nyúlon Innen, ami ezúttal is egy borostyánvörös Red Ale, ami most különleges új-zélandi komlókkal – Kohatu, Motueka, Waimea – készült. A duó másik tagja, a Nyúlon túl pedig – folytatva a hagyományokat –, idén is izgalmas fűszerezést kapott. “Mindig közös gondolkodás eredménye a legújabb ízkombináció. Voltak vadabb nevezhető éveink is, mint például a tonkababos változat, de idén – ha úgy tetszik –, szelídültünk, és két ismertebb, de legalább annyira izgalmas fűszer a rozmaring és a boróka került a Nyúlon Túlba” – mondta el a közös munkáról Tegzes Dániel, a Fűszerész vezetője.
“A válogatás során természetesen azt is figyelembe vettük, hogy melyik fűszerből érhető elcsúcsminőségű. Szerencsére kiváló, magas olajtartalmú rozmaringhoz és aromás borókához jutottunk hozzá idén, így végül egyértelmű volt, hogy ezekkel gazdagítjuk a sört” – foglaltaössze a folyamatot Tegzes Dániel, aki szerint a húsvéti asztal egyik favoritja lehet a Nyúlon Túllal locsolgatott báránysült. De természetesen pohárba öntve is tökéletes párja lehet a húsvéti menü különleges vagy hagyományos fogásának a Nyúlon Innen és a Nyúlon Túl is. Bukovinszky Béla szerint a Nyúlon Túl mindig kihívás, és egyben jó szórakozás is. “Az idei sörben a rozmaring csodás illatokat és aromát adott, apró “szépséghibája” csupán annyi, hogy utána a hidegkomlózó berendezést tovább tartott eltakarítani mint egy teljes húsvét” – tette hozzá az ügyvezető.
A limitált kiadású, 5,6%-os alkoholtartalmú, borostyánvörös színű söröket díszdobozban, pohárral egybecsomagolva kereshetik a sörszeretők a webshopok polcain. Én már beszereztem, mert már a sörök nevétől odáig vagyok, betáraztam. A sonkára és kalácsra várnak a sörök!

 

nyuloninnennyulontul-107.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2015594562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása