Nesze!szer

Pihentesd a dokit!

2020. március 24.

 

 

home_pics.jpg

 

Meséltem már nektek, hogy nem kevés jótékonysági mozgalom indult az elmúlt egy-két hétben. Szerencsére. Nincs is más esélyünk, mint az összefogás, kedvesség. Az egyik számomra fontos a Pihentesd a dokit! elnevezésű. 3 ismerősöm is felajánlotta már kiadatlanul a lakását erre a célra. Ugyanis sok orvos nem tud hová hazamenni, aki most küzd, és hősként dolgozik értünk, az országért. És sokan vannak, akik nem szeretnének az otthonukba menni, hisz esetlegesen magukkal vihetnék a fertőzést. 

A csoport azzal a céllal jött létre, hogy segítse az egészségügyi dolgozók munkáját, akik a jelenlegi helyzetben fokozott veszélynek vannak kitéve. Hisz a több pihéshez is szükségük van egy ideiglenes "otthonra".  Másfél nap alatt 14 felajánlást kaptak és 7 egészégügyben dolgozó számára tudtak lakhatást biztosítani. Céljuk, hogy minél több lakástulajdonost tudjanak összekötni azokkal, akik extrémen veszélyeztetettek. Várják a lakástulajdonosok felajánlásait a pihentesdadokit@gmail.com e-mail címre, illetve kérnek minden olyan igazoltan EÜ-ben dolgozót, akinek szüksége lenne lakásra erre az időszakra, hogy keresse a csoportot Facebookon a csoportot.

Én köszönöm az áldozatos munkájukat és remélem, minél többet tudunk, tudnak ezáltal is kicsit visszaadni abból, amit most ők tesznek a betegekért.

A Facebook csoportot ITT találjátok meg! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8215552102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása