Nesze!szer

A gyógynövények erejével tudományos alapokon

2019. december 08.

 

20191024-img_9281_a.jpg

 

 

Az illóolaj mániámról régóta tudtok már. Engem a Panarom és Adrienne Feller vitt bele az egészbe, ami aztán beszippantott. Azóta sok cég megjelenését néztem már végig a piacon és nem is olyan régen megismerkedtem Dianával és a HerbaTherapy termékeivel. Nagyon, de nagyon szimaptikus lett a küldetése. Diana ugyanis egy olyan 3 gyerekes anyuka, aki nem a spiritualitás világából jött, hanem vegyész.

 

diana6.png

 

dianatura_29.jpg


Gyeses anyukaként kezdett krémeket késziteni, aztán erről blogolt is. Szakemberekkel beszélgetett, csinált interjúkat, egyik alanya érdekesebb volt, mint a másik. Mig nem egy nagy nevű reumatológushoz ment, aki igen mondott a beszélgetésre. Az alkalom után egy kis natúrkozmetikum csomagot adott ajándékba Andrásnak. És kiderült, hogy ezek az olajok a szó mindenféle értelmében célba értek. András felesége ugyanis beleszeretett ezekbe és össze is ültek ezután. A két házaspár pedig közös céget hozott létre, igy egyesitve erőiket. Tehát van a csapatban vegyész, aki a gyógyszerészi-kémia doktora, reumatológus orvos, jogász és logisztikai menedszer is. Négyen alkotnak egy csapatot. Mindenből csak a legmagasabb tisztaságút használják. Diana fioláz és készit mindent, fejleszti a termékeket. Olyan 60-80 féle van is nála otthon, mindig van aktuális kedvence. Képzi magát, ha kell, tanácsot ad, hogy mindenkihez eljusson a megfelelő segitség az olajak formájában. Szappanokat is alkotnak, krémeket is és most már Dr. Koroknai Andrással is álmodnak újdonságokat. Hisz sokszor nem kéne gyógyszer akár egy reumatológiai panasz elmulasztásához, az illóolaj pont elég lenne. Diana azt mondja, mindig nézzük meg, ki az, aki ajánl nekünk egy olajat, hisz ezek ismeretét nem lehet néhány óra alatt elsajátitani. Télre pedig az immunerősités fontosságára hivja fel a figyelmet, eukaliptusszal tehetjük ezt meg, de már az utóban is használhatunk olyan olajat, ami jó kedvre derit bennünket a téli zimankóban. És ahogy mondja, az álma az, hogy hazatérve az emberek otthonába finom illatok keringjenek a levegőben, egy megfelelő diffúzorba. Most össze is állitott nektek egy listát, mi az, amit az ünnepi hangolódásra kinál számotokra.

- Mandarin illóolaj: nyugtató, stresszoldó és még az elalvást is segiti, amellett, hogy nagyon finom az illata.

- Kubeba. Ez a különlegesség antidepresszáns, csökkenti a vérnyomást és tejelválasztást is serkent.

- Szegfűszeg. Erről irhatnék bármit, a lényeg: afrodizáló. Kell ennél több? 

 

dianatura_30.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4515327368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rezsöatya 2019.12.10. 09:32:19

Nem vagy te egy kicsit paranomiás? :D

Eljatszottam a gondolattal:

Mandarin izű: jol alszom, nem stresszelek.

Kubeba: depresszios sem vagyok, a tejelválasztásom is rendben... :D

Szegfűszeg. Erről irhatnék bármit... :DDD

beautyka 2019.12.10. 09:33:23

@rezsöatya: Jesszus, kezdek furán nézni magamra, most elgondolkodtattál!
süti beállítások módosítása