Nesze!szer

Mást szeretnél? Nyugi, hülyének néznek majd!

2019. október 27.

 

mashogy_donteni.jpg

 

 

Egy-két-három beszélgetésen vagyok túl, így és úgy, sok témában. Sok helyen mondtam már fel, jöttem el, választottam mást. Az elején nagyon nem értettem, miért nem értenek. Hülyének néztek. Volt, hogy falhoz szorított az akkori kolléganőm, hogy hogy is merek más utat választani, mint amit a cég gondolt nekem. Néha csak pilláztam, hogy miii vaaan? Aztán megszoktam. Ha mersz máshogy döntenti, nem az ő játékszabályaik szereint játszani, nem beállni a sorba, sőt, ki is állni belőle, az nem tetszik azoknak, akiknek a sor adja meg az életük lényegét. Ne ijedj meg,

A tanács megint csak ugyanaz és örök. A te életed a tiéd, nem az övéké. Éld úgy és olyan szabályok szerint, ahogy neked jó. Boldog csak így lehetsz! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1715267226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rezsöatya 2019.10.28. 08:45:11

Es ebben az az erdekes, hogy te megerted oket, elfogadod, de reszukrol nincs igy. Tulajdonkeppen belul egy kicsit (nagyon!) irigyek rad, hogy te meg mered lepni azokat a dolgokat, amelyeket ok nem!

beautyka 2019.10.28. 09:17:49

@rezsöatya: igen, ez így igaz... és az is, hogy más helyett nem fejlődhet az ember.
süti beállítások módosítása