Nesze!szer

A Chanel olvasásra buzdít, ráadásul könyvcsomagot is nyerhetsz!

2019. július 04.

 

 

chanelkonyv1.jpg

 

Immáron közel 25 éve foglalkozom hivatásosan is az írással, így az írott szó, az olvasás ugye mindig a szívem csücske volt. Sokszor elszomorít, hogy az emberek egy része csak tévézik és mindig örülök, ha a buszon-repülőn könyvet látok az emberek kezében. Amikor meg kamasznál, az dupla öröm. A Chanel a maga elegáns vonalával mindig kreatív helyszíneken rendezte a bemutatóit. És most sem szakadtak el ettől a vonaltól, Karl Laerfeld halálával sem. Ez az első kollekció, ami már nem az ő keze munkáját dicséri.  Virginie Viard művészeti vezető a Grand Palais falait átalakíttatta és egy óriási könyvtárrá alakította, nem egy kis megyei jellegű olvasósarkot varázsoltak, az tuti. Székkel, szőnyeggel, tényleg pompás lett. A kollekció maga nekem tetszik, kérdés, hogy jön be a vásárlóknak. nektek? 

És persze eszembe jutott valami. Mivel úgy tudom, ti, nesze olvasók is igen szerettek olvasni, most nyerhettek egy 20 000 Ft-os könyvcsomagot az Atheneum kiadó jóvoltából, ennek a postnak a kapcsán. Mondom is, mit vihet haza a szerencsés nyertes!

- Titkok - Naptár Paulo Coelho 2020

- Született 1982 -ben Co Namdzsu (zseniális könyv!)

- F mint Kalapos Éva Veronika 

- Mindenki hazudik - Az vagy, amire klikkelsz Stephen Dawidovitz Seth

. 1Nincs más teendőd, mint lájkolni az Atheneum Smart oldalát ITT .

2. Utána pedig a Nesze!szer facebookos oldalára megírni, neked mi volt az utóbbi idők nagy könyvélménye, mit olvastál. (Az oldal ITT)

3. Jövő héten pedig ki is sorsoljuk, kié lesz ez a csodás Athenaeum könyvkiadós csomag. Hajrá! 

 

 atheneumkonyvek.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr914925796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása