Nesze!szer

Vidám vasárnap

2019. június 01.

 

felelemvisszatart.jpg

 

Ami visszafog minket az életben, nem más mint a félelem láthatatlan építménye. Ez tart meg bennünket a kényelmi zónánkban, amely igazából a legkevésbé biztonságos hely, amelyben élhetünk. Valójában az jelenti a legnagyobb kockázatot, ha nem kockáztatunk. 
Ám mindenkor, amikor olyat teszünk, amitől félünk, visszaszerezzük az erőt, amelyet a félelem ellopott előlünk. Ugyanis a félelmeink túlsó oldalán vannak az erősségeink. 
Minden lépéssel, amelyet a növekedés és a fejlődés kényelmetlen világában teszünk, egyre szabadabbá válunk. Minél több félelmünkre taposunk rá, annál több erőt szerzünk vissza.  Ezen a módon egyszerre leszünk félelem nélkülivé és erőssé, és végül képesek leszünk arra, hogy azt az életet élhessük, amelyről mindig is álmodtunk.

Robin Sharma

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5814869424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása