Nesze!szer

Milyen színű legyen a körmöm?!

2019. május 17.

 

 

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, szöveg és közeli

 

 

 


Most tavasz  van vagy ősz?! Ilyenkor milyen színű körmöt illik választani?

Eltekintve az általános “mindig olyat amihez kedvünk van” elvtől , azoknak akiknek elkél ez ügyben a segítség. Lehet nemrég óta viselnek körömlakkot/ gélt vagy csak nem tudnak azonosulni a már tavaszi színekkel egy kis segítséget adunk :)

A francia lakkozás bár örök klasszikus , mégis egyre kevésbé kedvelt. Ha valaki az év többi évszakában is francia lakkozást visel most sincs bajban. Az évi egy szín viselést azonban ők inkább folytassák, még akkor is, amikor már többet süt a nap. Nem divatból , egyszerűen ak mert nem fogják jól érezni magukon a színes színt.

Akik játszanak a variációkkal, és mindig új és új dologra vágynak, nekik megoldás lehet a másik klasszikus: a piros. Itt már lehet élénkebb, világosabb tónust választani mert nem lesz feltűnően tavasz/nyári a hatás.

A ciklámen szín jó előfutára a nyári színeknek. Egy sötétebb nem neonos árnyalatban az esős napokon is élvezhetjük hogy szín van a körmünkön mégsem lesz túl előrehaladott döntés még akkor is, ha gumicsizmában sétálunk. 

Az őszi időjárás az őszi színeket is vonzzák. Ebben az esetben annyit tehetünk hogy világos árnyalatot választunk. A nude-tól egészen a világos barnáig egy kis mályvát is talán. 

Reméljük a következő poszt már a nyári színek kavalkádjáról fog szólni 

Brigi, a Secretnails szalon tulajdonosa

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1014831604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása