Nesze!szer

Virágos kozmetikumok a Kaviczkytől, amelyek gyógyítanak is!

2019. április 29.

 

 

kavnyit.jpg

 

 

 

Ismeritek a Kaviczky márkát? Nekem az egyik olyan brand a magyar piacon, amire tényleg figyelek. Mert természetes anyagokkal dolgoznak, ezt vegyítik a modern technológiával és igazán szép eredményeket érhetsz el a termékeikkel, kezeléseikkel. Nem is olyan régen jelentek meg a PanFlora’ Soul kozmetikumok, ami egy új vonaluk. Én messze menőkig hiszek a virágok gyógyító erejében, mindjárt be is kell vennem a cseppjeimet,  nem csoda, hogy felkaptam a fejem erre az új, "flower power" irányra. 11 kozmetikum van benne összesen. Rózsa, liliomfa, istenfa és szőlővirág van abban a tisztító balzsamban, ami az egyik nagy bevezetésük. Eléggé érzed, ahogy használni kezded, hogy ebben azért van hatóanyag rendesen. Jól tisztít és olyan, mintha a tonik és az ápoló krém is benne lenne, érdekes az állaga és gazdag Fura persze annak, aki ahhoz szokott, hogy a rutinja négyszázhúsz termékből áll, de Kaviczky Ági valami újat mutatott ebben, a kevesebb több elvén. 

panfloralsoul_flora_balm_artemisia_50ml_airless.png

 

Sok termék van ebben a vonalban, és minden virág máshogy hat. Nekem a mályvára csillant fel a szemem, hisz ez segíti az elengedést, arra meg szükségem van rendesen mostanában. Ami érdekes még, hogy nano vízzel dolgoznak. Nyugi, nem mindenkinek esik le ez elsőre, hogy miért is jó ez tulajdonképpen és eszik vagy isszák. Ez a deklusztrarizált víz, ami ici-pici gyakorlatilag. Annyira, hogy egy hajszálat egymillió szeletre kéne bontatni, hogy egy nanométerhez jussunk. Tehát ez az iciri-piciri vizecske nagyon mélyen tud bejutni a bőrbe, ezáltal még jobban beépíti a hatóanyagokat. Tudod, sok kozmetikum csak látszólagosan, a felszínen hoz egy kis szépülést, azzal pedig nem sokat érünk hosszú távon, max a kozmetikus zsebe hízik az adott óra után. Na, ez nem ilyen, sőt. És még egy kis info nektek, hogy melyik újdonságuk mire hat.  A KaviczkyPanFlora’Soul kozmetikumok a lélekre is természetesen: a liliomfa a kedvesség és a befogadás virága, a rozmaring frissíti a szellemet, legyőzhetjük vele a türelmetlenséget, a mályva átsegít a változásokon, az istenfa lelki erőt és önbizalmat ad, a bazsarózsa a szeretet virága, az aranyvirág pedig segíti a megújulást, a szellemi felfrissülést. Akinek lehetősége van, keressen fel egy Kaviczky kozmetikát, válassza ki a bőrének és szívének megfelelő virágot. Én gratulálok ehhez az új termékcsaládhoz, mert nagyon sok munka van benne és a bőr tényleg hálás érte! Az enyém is. 

 

 

 

kav_nyit2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9514793038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása