Nesze!szer

Éljenek a natúr márkák! 3 új jelenség a piacon

2019. április 16.

 

 

natur_kozmetikumok.jpg

 

Az utóbbi évek egyre erősebb trendje a kozmetikai piacon a natúr, természetes összetevőket (is) tartalmazó márkák megjelenése. Ilcsi néni egykori iránya ma divatba jött és valljuk be, ez nagyon jó is, hisz ne csak kemikáliákkal dobjuk meg a bőrünket, ami a legnagyobb érzékszervünk. Most 3 nagy újdonságról mesélek nektek. De ugye, mindenki tudja, hogy akkor, amikor valamire azt mondják: natúr, az még nem biztos, hogy azt jelenti, tényleg természetes összetevőket tartalmaz csak! 

 

naturok.jpg

 

garnierbiokert.jpg

 

- Garnier Bio

A Garnier márkát elég sokan ismerik, hisz a L'oréal család tagja. Eddig is könnyed állagú arcápolási termékeik voltak, de most bejöttek az új, bio vonallal. Ez nem azt jelenti, hogy minden összetevő természetes az arckrémekben és lemosókban, hanem azt is tartalmaznak. Az illatok isteniek, a levendulás termékek például csodálatosak. Az arcolaj például nekem most gyorsan kedvencem lett, de ajánlom megszemlélésre a választékot akkor, ha nem magas áron keresel olyan termékeket a pipere polcra, amelyek növényi összetevőket is tartalmaznak. ECOCERT minősítést kaptak, ami azért nagy dolog, ha valaki ismeri a szakmai hierarchiát. 

 

yopekert.jpg

- Yope

Ez egy lengyel márka. Játékos, szép kiszerelések, leginkább gyerekeknek, vagy gyerek lelkű felnőtteknek.  Na jó, ez nem igaz, de nekem nagyon tetszik, hogy jópofa figurák vannak a csomagolásán. Mondjuk én totál beleszerettem, az biztos. Egészséges kézmosók, szappanok, tusfürdők, samponok kerültek ki a vegyészek és bőrgyógyászok kooperációjából. Természetes illatú cuccok, növényi összetevők 93 százalékban. Nekem most egy orbáncfű tusoló gél van teszt alatt, jó fej fóka van a papírján. Szerencsére vegán termékek ezek, ez számomra kezd egyre fontosabbá válni. Te is így vagy vele? A dm-ben juthatsz hozzájuk, természetesen sls-mentesek, tehát nem lesz pirosan kiszáradós a kezed, ha kipróbálod valamelyik kézmosót. Mondjuk, én a Friss fű sampon tesztelésén gondolkodom éppen...

originskert.jpg

 

- Origins

Oké, és most jöjjön az aduász. Az Originst ugyanis Estée Lauder fia alkotta meg. Ez egy felelősen gondolkodó márka, olyan aprólékosan kitalálva mindent, hogy csak na, megújuló energiaforrásoktól a fák ültetéséig. Az avokádós éjszakai maszkjukba beleestem, de mindennek nagyon, de nagyon finom illata van és erős hatása. 100 %-ban természetes illóolajokat adnak hozzá a krémekhez, ez érezhető is. Igazán úttörők voltak ők, hisz 1990-ben indultak, még azelőtt, hogy berobbant volna ez a természetességi láz. Ez nem egy olcsó kategória, a Douglasban vásárolhatod meg a termékeket. Aki tényleg ad arra, hogy mivel eteti a bőrét, annak nagyon ajánlható. Az Estée Lauder minőséget kapod: természetesen! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2414765236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása