Nesze!szer

Down-szindróma világnap: van mire büszkék lennünk?

2019. március 21.

 

 

 

umbrelladown.jpg

 

Igen, a blogon már többször is láthattatok postot a szindrómával születettek témájában. Valamiért a "downos" babák, gyerekek, különösen közel állnak a szívemhez. És ma van a Down-szindróma világnapja. Ezért láthatsz felemás zoknis lábakat a social médiában is. Most egy kis filmet mutatok nektek, ami egy nagy összefogással született, Zürichtől New Yorkig, egy magyar cég, az Umbrella égisze alatt (rendező: Kiss Rudolf Péter).

Talán olyanokat is elgondolkodtat most ez a videó, akik eddig közönyösek voltak ezekkel a csodalényekkel kapcsolatban. Van okunk büszkének lenni arra, hogyan foglalkozunk velük, menyien járhatnak közülük iskolába, kapnak munkát? Vagy még mindig ott tartunk, hogy a faluban azt mondják: minek mutogatja azt a gyereket, ha ilyen... Szóval, mára kívánok mindenkinek egy kis önvizsgálatot az ügyben! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4614707080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása