Nesze!szer

Malacunk van, ezt hozza a Disznó éve nekünk!

2019. február 04.

 

 

diszno_eve.jpg

 

A kínai holdújév ma kezdődik, így átértünk a Disznó időszakába. Magyar gondolkodással a malacka: jaj, de cuki, de olyan büdös és koszos, így ezen az analógián nem annyira tudjuk elemezni azt, mi is vár ránk. Inkább gondolkodjunk kicsit "állatiasan" és keleti gondolkodással, hogy megértsük, mit is várhatunk a malackától.

A disznó bátor. Ez a legfontosabb, amit tudatosíts magadba! Igen, bizony ez egy határozott és erős év lesz. Sok-sok változással tele. Ezt igen sokatoknál éreztem már (bocsi, egyéni terápiában), hogy nagy ugrás előtt álltok, szóval a kollektívben is lehet ez rendesen. Ezt a keleti asztrológia is alátámasztja. Az ázsiai megítélésben a disznó szerencsés állat, de nagy a szabadságvágya. Mondjuk, ez érthető is, mert az előző esztendő sokakat megtépázott. Nem kevesen  fogtok munkahelyet váltani, akár költözni is és persze ez kombóban is elképzelhető. Jobb lesz az emberek között az együttműködés ez ez igazán örömteli - végre.

 

A kutya nem kevesekkel bánt kutyául, így megérdemli az emberek lelke is a "disznólkodást". Jóval erőteljesebben és határozottabban fogunk fellépni és az akaratunkat érvényesíteni, viszont meg kell tanulni könnyebben átlátni a szitán. A disznó utazó állat, szóval nyaralás is lesz bőven, süttetjük majd magunkat... de ácsi! A coca bizony a hízásra is hajlamos, amit azért a nyugati asztrológia jelenleg felvázolt Jupiter helyzetével is analóg. Szóval aki nem szeretne hurkákban is gyarapodni, ne dőzsöljön annyira... vagy számoljon vele! A pénzügyekben is lesz előrelépés, de mint mindenben, itt is igaz, hogy az fog működni, ami szívből, belülről jön. A disznó, bármilyen fura is, tud szétszórt is lenni. Kicsit jobban kell koncentrálnunk arra, merre is szeretnénk menni és milyen lépésekkel. Váratlan helyzetekre is készülni kell, bár azokra igazán kevéssé lehet, persze. Nagy emelkedések lesznek, csak okosan, határozottan menjetek az úton és tényleg mozduljatok. Legyen malacotok a következő 12 hónapra, hónapban!

 Ps: a legfontosabb: ne arra figyeljetek, mit mond valaki, hanem arra, hogyan mondja! Ez a disznó üzenete!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1714606910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása